Akcija!

Knjiga DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati

(12 mnenj strank)

9,7624,91 z vključenim DDV

Knjiga DENAR – KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI, avtorica Irena Stopar, predstavlja priročnik do vaše finančne svobode.

Posvetilo za tiskano knjigo

Komu posvetim knjigo? Vpišite samo ime. Če naročate več knjig, imena ločite z vejico. Opomba: Posvetilo lahko dodam le v tiskano knjigo.

Delite:

Knjiga DENAR – KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI, avtorica Irena Stopar, predstavlja praktični priročnik do vaše finančne svobode. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času.

Ob upoštevanju nasvetov iz knjige, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bo s praktičnimi napotki vodila od stanja zadolženosti do postopne osvoboditve od dolgov.

Ves čas boste iz poglavja v poglavje sledili praktičnim napotkom, kako začeti varčevati za varno prihodnost. Dodana so poglavja, v katerih boste našli koristne namige, kako zaslužiti več, kako privarčevati denar brez odrekanja in mnogo drugih.

Vsebina knjige (kazalo)

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Podatki o knjigi

E-knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 92 strani
Format: .pdf (prevzem v spletni učilnici)

Tiskana knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 96 strani
Format: 16,5 x 23,5 cm
Mehka vezava, šivano hrbtišče

Dimenzije Ni na voljo
Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

12 mnenj za Knjiga DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati

 1. Laura Ozebek

  Pozdravljeni, Irena! Iskreno sem vam hvaležna za vse vaše članke, ki mi jih pošiljate. Vse preberem in se trudim, da se tudi kaj naučim. Vašo uspešnico Denar- kako se znebite dolgov in začnete varčevati sem si v poletnem času izposodila v naši knjižnici in se nemudoma odločila za akcijo. Takoj sem prenehala uporabljati kartico z odloženim plačilom in si izdelala proračun, ki mu zvesto sledim. Moja plača je do sedaj vzdrževala dva člana in zaradi nepričakovanih stroškov za avto še nisem na zeleni veji. Zgodilo se bo meseca decembra. Zelo se veselim. V decembru ponovno preberem vašo uspešnico in nadaljujem z aktivnostmi. 

 2. Sandra

  Presenečena sem bila, ker sem vašo knjigo o denarju prejela že naslednji dan. Ko sem jo začela brati, je nisem mogla odložiti. O denarju pišete tako preprosto in razumljivo vsakemu človeku, da bi jo moral prebrati vsak. Vaše nasvete sem začela takoj uporabljati in se že pozna pri prihrankih. Kot pravite, je ta vaša knjiga ena od mojih najboljših naložb. Iz srca hvala.

 3. Boris

  Vašo knjigo Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati sem dobil za darilo. Po njej že nekaj mesecev delam s svojim denarjem. Privarčeval sem kar precej denarja, ki sem ga prej brez potrebe zapravil za stvari, ki mi nič ne pomenijo. Postavil sem si cilj, da bom čez nekaj let zamenjal avto brez kredita. Vam sporočim, ko mi bo uspelo.

 4. Nataša

  Irena, živijo. Tvoja knjiga o denarju je odlična in koristna za tiste, ki so zadolženi in za tiste, ki nismo. Moram ti povedati, da jo moja hči večkrat vzame v roke in me je ravno včeraj vprašala, zakaj je jaz nisem učila tega, kar pišeš o otroškem varčevanju v knjigi. Zdi se, da imaš novo 10-letno “fanico”. 🙂

 5. Ladislava Štancar

  Ojla Irena, najprej še enkrat čestitke za res praktični priročnik do finančne svobode. 🙂

  V njem sem našla koristne informacije, da si še bolj uredim finance, tako, da sem šla kar v akcijo in že vnesla spremembe (izračunala vrednost svojega premoženja in dolgov, naredila načrt mesečnega proračuna, zdaj vodim dnevne izdatke, prenehala s karticami….) Res je, kar naenkrat imam pregled, kaj se dogaja z mojimi financami. In tako bom še naprej vnašala spremembe, seveda tudi s pomočjo knjige.

  Zaenkrat čutim, da bo dovolj, ker se je moja finančna slika v zadnjem času kar precej izboljšala….pa saj je vse energija in ker neprestano delam na sebi, da bi postala najboljša verzija sebe, so se mi tudi finance izboljšale. 🙂 Knjiga je reees praktična, nazorno napisana, kako s pomočjo majhnih korakov do finančne svobode. 🙂

  Vsekakor bom upoštevala nasvete in sem hvaležna, da je knjiga prišla tudi k meni domov. Toliko o knjigi… Lepo se imej in želim ti vse dobro pri poslovnih podvigih in seveda tudi osebnih. 🙂

 6. Katja

  Hvala za poslano knjigo. Sem jo prebrala in sem navdušena, ker je napisana preprosto in razumljivo. Primerna je čisto za vsakega človeka. Ta knjiga bi morala biti učbenik za naše otroke, da bi imeli manj težav z denarjem kot naša generacija.

 7. Tatjana

  Knjiga Denar je pomembna in koristna za vse svobodoljubne ljudi, ki žele oblikovati ali vsaj vplivati na usodo svojega življenja. Uči nas, kako postati ekonomsko svoboden, saj vemo da je ekonomska svoboda pogoj za vse druge oblike človekove svobode. Ponujeni varčevalni programi v knjigi so lahko koristni pripomočki za doseganje ekonomske stabilnosti in finančne svobode, ki postajata v sedanji družbi vse bolj negotova.

 8. Renata

  Pozdravljena, gospa Irena. Pišem vam, ker sem navdušena nad vašo knjigo Denar. Še vedno imam kup dolgov in si težko kaj dosti privoščim, ampak po navodilih iz knjige, vidim svetlo prihodnost. Vem, da mi bo uspelo, ker sem uspela že dva manjša dolgova odplačati, zdaj pa se lotevam tretjega, o katerem si sploh nisem upala razmišljati.

 9. Jelka

  Draga Irena, Najlepša hvala za poslano knjigo o denarju. Kupila sem jo, čeprav nisem imela dolgov. S pomočjo te knjige sem našla okoli 50€ mesečnih prihrankov. Je tako kot pravite. Ničesar ne pogrešam in nimam občutka, da sem se čemu odrekla. V zameno si lahko privoščim dodaten teden počitnic, ki si jih prej nisem mogla. 🙂 Še enkrat hvala in veliko uspeha pri vašem delu.

 10. Andreja

  Knjiga o Denarju je zgodba s srečnim koncem, če upoštevaš tvoja navodila, priporočila in se jih držiš. Všeč mi je bila vsebina knjige. Rada prebiram življenjsko pomembno literaturo, ko izveš kaj novega, se odločiš za spremembe. Denar ne prinaša sreče, si pa lahko polepšamo življenje.

 11. Romana Kranjc

  Pozdravljena,

  Zakorakali smo v novo leto in spet sem tu. Najprej Vam želim povedati nekaj o vaši knjigi. Spadam med peščico ljudi, za katero statistika pravi, da preberejo celo knjigo. Odlična knjiga, priročnik. Knjigo bi priporočila tudi tistim, ki jim ni potrebno varčevati, da se bi znebili dolgov oz. tistim, ki želijo imeti pravi odnos do denarja. Ne nazadnje pa je tudi lahko priročnik staršem, ki razmišljajo, kako bi otroke naučili varčevati. Pritegnilo me je tudi poglavje “Ideje za iskanje dodatnega zaslužka”. Knjiga se bere večkrat.

 12. Aleš

  Pozdravljeni, danes sem po pošti prejel vašo knjigo Denar- kako se znebite dolgov in začnete varčevati in bolj kot sem jo prebiral, bolj mi je postajala všeč. Vse pohvale za knjigo. Knjiga mi je odprla kar nekaj novih idej, kako še bolj privarčevati in oplemenititi denar.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!