Knjiga Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

(4 mnenja strank)

9,7619,97

V knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov – Vpliv Lune, Luninih men in mrkov na vaše življenje, avtorica Irena Stopar,  boste našli vse, kar morate vedeti o uporabi Luninih men in mrkov ob razlagi vašega rojstnega horoskopa.

Vsebina knjige Skrivnostni svet Luninih men in mrkov 

 • Razlika med običajnimi lunacijami in mrki
 • Kako razložite štiri glavne Lunine mene v svojem horoskopu
 • Kako uporabiti Lunine mene in mrke v vašem življenju
 • Občutljivost na mlaj ali ščip
 • Kaj so mrki, serije in cikli mrkov
 • Kako na vas vpliva Sončev mrk
 • Kako na vas vpliva Lunin mrk
 • Pomoč pri razlagi horoskopa: opisi mrkov v astroloških znamenjih, hišah in aspektih
 • Napotki za razlago mrkov v vašem horoskopu
 • Prenatalni mrk in njegova uporaba v natalni astrologiji

Podrobnosti o knjigi

Si želite pokukati v knjigo in si pogledati njeno vsebino? Na voljo so ogledne strani v .pdf formatu (kliknite na povezavo tukaj).

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Počisti

Posvetilo za tiskano knjigo

Komu posvetim knjigo? Vpišite samo ime. Če naročate več knjig, imena ločite z vejico. Opomba: Posvetilo lahko dodam le v tiskano knjigo.

Izdelek je za člane na voljo pod ugodnejšimi pogoji. Član postanete z izbiro Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop, Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, Tečaj Razlaga horoskopa I, Tečaj Osnove astrologije, Webinarji tečaja Osnove astrologije (8 webinarjev), Tečaj Osnove astrologije – Placilo-10-obrokov, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-3-obroki, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-6-obrokov, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-takoj, Tečaj osnove astrologije – Uvod v osnove astrologije, Tečaj osnove astrologije – Astrološka znamenja, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Nastavitve-programa-solar-fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Uporaba-programa-solar-fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Celoten-tecaj-nastavitve-in-uporaba-programa-solar-fire, Tečaj osnove astrologije – Planeti, Webinarji tečaja Razlaga horoskopa II, Tečaj Razlaga horoskopa II, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-v-5-obrokih, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-3-obroki, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-takoj, Tečaj osnove astrologije – Hiše, Tečaj Aspekti, Tečaj osnove astrologije – Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka, Tečaj osnove astrologije – Izračun in izris horoskopa, Tečaj Prognostika, Planeti v astroloških znamenjih, Planeti v hišah, Planeti v aspektih, Webinar Astrološka znamenja in Uvod v astrologijo, Webinar Planeti, Webinar Planeti v znamenjih, Webinar Hiše v astrologiji, Webinar Planeti v hišah, Webinar Aspekti, Webinar Planeti v aspektih, Webinar Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka, Tečaj Sinastrija - Partnerski, družinski in poslovni odnosi, Tečaj Ključ horoskopa, Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta, Certificirani Horarni astrolog, Tečaj Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati ali Tečaj Horarna astrologija!

Opis

Podatki o knjigi

E-knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 82 strani
Format: .pdf (prevzem v spletni učilnici)

Tiskana knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 84 strani
Format: 14,8 x 21 cm
Mehka vezava

Dodatne informacije

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

4 mnenja za Knjiga Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

 1. Tatjana Žemva

  Prebrala sem vašo knjigo o luninih mrkih. Navdušila me je.

 2. Romana Kranjc, astrologinja

  Irena, tvoja knjiga SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV je “mega“. Po mojem mnenju je berljiva in zanimiva za širok krog uporabnikov. Mogoče bi jo lahko imenovala priročnik. Najmanj štirikrat letno je vredno pokukati vanjo in se pripraviti na prihajajoče vplive. Vsekakor pa je izjemno uporabna tudi za tiste, ki nam je astrologija nekoliko bliže.

 3. Pika

  Draga Irena, hvala za hitro poslano knjigo. Prebrala sem jo čez vikend in si tudi razložila letošnji mrk, ki me je “zadel” kot pravite vi. Navdušena sem, ker je preprosto napisana in razumljiva. Priporočam jo vsakomur, ki ga zanima astrologija, Luna in mrki.

 4. Metka Kos

  Pred kratkim sem z velikim navdušenjem kupila vašo knjigo SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV in moram priznati, da je napisana zelo enostavno, po drugi strani pa polna informacij, ki so mi več kot koristile in mi bodo še v bodoče. Najpomembnejši podatek zame je bil, da sem se skozi vašo knjigo naučila, kdaj so mrki pomembni in kdaj ga oseba zares v svojem življenju občuti, kar iskreno nisem zasledila v nobeni drugi knjigi do sedaj. Tako da Irena HVALA.

Podaj mnenje