AstroCoaching tečaj Luna – Vladarica podzavesti

(1 mnenje stranke)

97,00 z vključenim DDV

Spoznali boste preprost, a učinkovit sistem, kako uporabite svojo podzavest, intuicijo in notranji potencial za umiritev, izboljšanje počutja in uresničitev vaših potreb ter želja.

Delite:

Pridružite se nam na praktični delavnici z naslovom Luna – Vladarica podzavesti, na katerem boste spoznali preprost, a učinkovit sistem, kako lahko uporabite svojo podzavest, intuicijo in notranji potencial za umiritev, izboljšanje počutja in uresničitev vaših potreb ter želja. Skozi vodeno praktično delavnico, vas bom vodila tako, da boste zlahka prepoznali svoje notranje vzpodbude, najboljše lastnosti in vrline.

Delavnica bo praktična, saj boste na njej prepoznali in izbrali prvi korak pri izboljšanju svojega počutja. Naučili se boste prepoznati svoje slabosti in vse tisto, čemur pravite “slabe lastnosti”, povezane z vašim počutjem, brez da bi morali podrobno znati razložiti svoj horoskop. Za nameček boste po tečaju natančno vedeli, kako se lotiti prepoznavanja tistih zadev, ki so resničo pomembne za vas in tistih, pri katerih vas strahovi, omejitve in strasti prepričujejo, da morate nekaj storiti, pa bi bilo bolje, da ne bi.

Spoznali boste Luno, Zemljin naravni satelit, ki vpliva na plimo in oseko. V astrologiji je Luna zadolžena za vaš notranji svet, za podzavestni svet, ki se ga praviloma ne zavedate ali se ga le redko zaveste. Razlog je preprost. Za naš sodobni svet je značilna naglica, nešteto sporočil, dogodkov in drugih dražljajev, ki zahtevajo vašo pozornost iz dneva v dan. Ob vseh obveznostih in hiteju je najlažje pozabiti nase.

Na delavnici se boste naučili prepoznati vse tiste zahteve, ki si jih želite uresničiti in imajo blagodejen smisel za vas, vaše drage in vaše življenje. Še več. Po zaključku boste imeli v rokah natančen načrt kako ravnati, da boste v svoje življenje pritegnili mir, nasmešek, prijazne ljudi in čustveno ravnovesje, ne glede na dogajanje okoli vas. Odrecite se občutku žrtve, nesmiselnim prepirom, razočaranjem iz dneva v dan in občutku, da se vam godi krivica.

Delavnica je primerna za vas, če si želite razumeti svoj način čustvovanja in energije, ki vas silijo, da nekaj storite ali nečesa ne storite. Naučili se boste, kako nekaj spremeniti v svojem življenju. Primerna je tudi, če si želite “le” osebnostne in duhovne rasti. Najbolj me boste razveselili, ko mi boste po delavnici sporočili, da ste premagali “tistega hudiča”, ki vam je zagrenil življenje pred kratkim, pred letom dni, pred 10 leti ali pa morda kar vse življenje.

Ob vsaki priložnosti ali oviri boste imeli v rokah moj preprost sistem malih korakov, ki ga boste lahko uporabili še neštetokrat v življenju ter si boste z njim pomagali do boljšega počutja kadarkoli ga potrebujete.

Tečaj je primeren za popolne začetnike, saj boste na njem spoznali vse, kar morate vedeti, da prepoznate svoja čustvena stanja in se odločite kaj boste naredili, ko se pojavijo. Izkušeni astrologi boste svoji razlagi zlahka dodali možnost spremembe tega, kar ste že razbrali iz horoskopa.

Prejmete:

 • Posnetek tečaja, naložen v spletni učilnici.
 • Neomejen doživljenjski dostop do posnetka (za doživljenjsko dobo tečaja), da boste lahko “vajo” ponovili kadarkoli si zaželite in še večkrat premagali sebe.
 • Delovni zvezek, ki ga boste uporabili neomejenokrat.

Tečaj poteka preko interneta v naši spletni učilnici z neomejenim doživljenjskim dostopom do vseh materialov.

1 mnenje za AstroCoaching tečaj Luna – Vladarica podzavesti

 1. Jože Šepec

  Ta webinar mi je osvetlil popolnoma nov pogled na pomen astrologije. Tako kot, da bi lupil sadež z debelim olupkom, sedaj pa sem začel okušati čudovit okus sadeža. Luna je resnično prava vladarica naše podzavesti. Način podajanja vsebine in znanja, ki ga je uporabila predavateljica (uporablja ga tudi na webinarju Lunina čarodejka,), je tako oprijemljiv, da si brez bujne domišljije lahko večji del webinarja vizualiziraš, kot da sediš v istem prostoru s predavateljico. Takšen način mi je “pisan na kožo”!

  • Irena Stopar (preverjena stranka)

   Jože, najlepša hvala, ker ste tako lepo opisali vašo izkušnjo. Še posebno se me je dotaknilo, da ste začutili kot bi bili v istem prostoru z menoj. Želim vam, da bi podzavest postala vaša najboljša prijateljica, ki vam pokaže pot natančno tja, kamor si najbolj želite.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!