Akcija!

Osebni dnevni horoskop – letna naročnina z webinarjem

(1 mnenje stranke)

Od: 57,00 z vključenim DDV / year

Prejeli boste še dostop do posnetka webinarja o uporabi Osebnega dnevnega horoskopa v času trajanja naročnine, da boste čim bolje izkoristili vsak dan v letu.

Clear

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Ob naročilu Osebnega dnevnega horoskopa z letno naročnino boste prejeli letni izvod vašega Osebnega dnevnega horoskopa. Naslednje leto boste prejeli opomnik za novo naročilo. Vsakokrat z občutnim popustom zvestobe, seveda. Naročnino lahko kadarkoli prekličete.

Prejeli boste še dostop do posnetka webinarja o uporabi Osebnega dnevnega horoskopa v času trajanja naročnine, da boste čim bolje izkoristili vsak dan v letu.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj. Opis storitve se nahaja spodaj na tej spletni strani.

“Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna, čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.” Mojca

Obseg: 60 – 75 tipkanih strani A4.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti.

Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite. V njem boste vsak dan v letu prebrali, kaj vam dan prinaša.

Vedeli boste, kdaj je ugoden dan za ljubezen, izboljšanje odnosov, iskanje službe, dodaten zaslužek, nakupovanje, prodajo, napredovanje v karieri in mnogo drugega.

Popolnoma enak horoskop, sestavljen na osnovi mojih rojstnih podatkov uporabljam že od leta 2004, ampak nikar ne verjemite meni. Verjemite tistim, ki ga že uporabljajo.

“Pozdravljeni gospa Irena. Moram vam povedati, da sem vam zelo hvaležna za Osebni dnevni horoskop. V prejšnjem tednu so me poklicali na razgovor v eno podjetje. Pogledala sem v horoskop in ugotovila, da imam v tem tednu res dobre opise za iskanje službe. Dogovorila sem se za razgovor in včeraj prejela odgovor, da sem dobila službo. Ne morete si predstavljati, kako srečna sem, ker sem dobila službo po več kot dveh letih na zavodu.” Marija

Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala!” Bernarda L.

Obseg: 60 – 75 tipkanih strani A4. Horoskop se začne z dnevom izdelave in velja eno leto od tega dne.

Rok izdelave in pošiljanja Osebnega dnevnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila in rojstnih podatkov. Rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) lahko zapišete pod navodila ob zaključku naročila ali jih pošljete preko e-pošte.

Prejeli boste še dostop do webinarja o Uporabi Osebnega dnevnega horoskopa v Moji Akademiji.

Izračuni za Osebni dnevni horoskop so izdelani s pomočjo astrološkega programa. Opisi postavitev planetov so vnaprej napisani. V horoskop so vključeni tisti, ki veljajo samo za vas.

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

1 mnenje za Osebni dnevni horoskop – letna naročnina z webinarjem

  1. Maja

    Iskrena hvala za vaše delo s katerim lepšate in lajšate vsakdan ljudi.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!