Akcija!

Osebni dnevni horoskop za 2 leti

79,00129,00 z vključenim DDV

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti. Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti.

Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite. V njem boste vsak dan v letu prebrali, kaj vam dan prinaša. Vedeli boste, kdaj je ugoden dan za ljubezen, izboljšanje odnosov, iskanje službe, dodaten zaslužek, nakupovanje, prodajo, napredovanje v karieri in mnogo drugega.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj. Po tej ponudbi boste prejeli 1 horoskop, in sicer v trajanju dve leti. Opis storitve se nahaja spodaj na tej spletni strani.

“Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna, čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.” Mojca

Obseg Osebnega dnevnega horoskopa: 120 – 150 tipkanih strani A4. Prejeli boste en izvod takšnega horoskopa.

Pomembno!

Vsi teksti so vnaprej zapisani in jih za vas posebej ne prilagajam, niti vam individualno dodatno ne razlagam postavitev. V horoskop vključim tiste postavitve planetov in njihove opise, ki lahko veljajo za vas. Z naročilom se strinjate s ponujeno obliko in vsebino horoskopa.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Obseg: 1 horoskop v obsegu 120 – 150 tipkanih strani A4. Rok izdelave in pošiljanja Osebnega dnevnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila in rojstnih podatkov. Rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) zapišite v okno pred izbiro horoskopa ali jih pošljete preko e-pošte. Horoskop se začne z dnevom izdelave in velja dve leti od tega dne. Izračuni za Osebni dnevni horoskop so izdelani s pomočjo astrološkega programa. Opisi postavitev planetov so vnaprej napisani. V horoskop so vključeni tisti, ki veljajo samo za vas.

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebni dnevni horoskop za 2 leti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!