Tečaj Planeti v aspektih

57,00 z vključenim DDV

V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov, ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v življenju.

Delite:

V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov (Sonce, Luno, Merkur, Venero, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton), ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o vaši usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v vašem življenju.

Predstavljajte si, da med planeti poteka komunikacija. Lahko je prijetna in spravljiva, lahko žaljiva in neprijetna. O tem, kako “se med seboj razumejo planeti” in kakšne izkušnje vam s tem prinašajo, se boste naučili prepoznati v tem tečaju.

Po tečaju boste zanesljivo znali presoditi, ali vam dva planeta v aspektu prinašata kaj prijetnega ali same težave. Presodili boste, katere lastnosti so za vas koristne in jih je vredno razvijati ter katere se morate naučiti opustiti, da se ne boste več zapletali v nesmiselne razprtije ter doživljali žalosti.

Naučili se boste samostojno sklepati in sestaviti opise za vseh 10 planetov (Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton) v vseh aspektih z drugimi planeti.

Našli boste odgovore na nekaj tipičnih vprašanj:

Naučili se boste razumeti, da je od aspektov (odnosov), ki jih sestavljajo planeti, odvisno, kako boste živeli.

Spoznali boste, katere pozitivne in negativne lastnosti planeti prebudijo v vas.

S tem boste imeli priložnost, da pozitivno še razvijate. Negativne lastnosti pa (predlagam) preobrazite v čim večji meri.

To vam bo omogočilo lepše in bolj polno življenje. Pa vrsto naklonjenosti drugih ljudi.

  • Kako je od aspektov (odnosov) med planeti odvisno, kako živite in boste živeli v prihodnje?
  • Katere zaželene (pozitivne) lastnosti planeti prebujajo v vas?
  • Katere nezaželene (negativne) lastnosti planeti prebujajo v vas?
  • Kaj z lahkoto razvijete in kaj morate nujno spremeniti, da boste srečni in uspešni?

Po tečaju boste razumeli tiste delčke sebe in svoje usode, ki vam jih krojijo planeti v aspektih, zato boste znanje uporabljali znova in znova skozi vse življenje.

Tečaj je praktičen z veliko vajami. Začnete z neaspektiranimi planeti in nadaljujete z razlago planetov v aspektih ter navodili, kako samostojno sklepati oz. sestavljati opise planetov v aspektih. Zatem boste reševali vaje v obliki kvizov, s katerimi boste utrdili in nadgradili svoje znamenje.

Predznanje

Za tečaj vam toplo priporočam predznanje o planetih in aspektih. Kako samostojno sestavite neskončno mnogo opisov, ki jih potrebujete pri razlagi katerega koli horoskopa, se boste naučili na tečaju.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta. Pridobili boste dostop do tečaja Osnove astrologije – Modul 8: – Planeti v aspektih.

Za tečaj vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek predavanja o neaspektiranih planetih ter dodatnega z napotki, kako samostojno sestavite opise planetov v aspektih. Zatem boset vadili s pomočjo vrsto vaj v obliki kvizov, s katerimi boste nadgradili in preverjali svoje znanje.  Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Planeti v aspektih”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!