Tečaj Planeti v astroloških znamenjih

57,00 z vključenim DDV

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Delite:

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Od postavitve planetov v astroloških znamenjih je odvisno, na kakšen način boste delovali, se vedli, kakšne izzive boste doživljali in kakšne priložnosti ali talente nosite v sebi. Zato je izjemno koristno poznati, kakšne so možnosti in kako izkoristiti njihov vpliv na vaše življenje.

Po tečaju boste zanesljivo znali presoditi, kaj vam planet v znamenju prinaša. Presodili boste, katere lastnosti so za vas koristne in jih je vredno razvijati ter katere se morate naučiti opustiti, da boste bolj srečni in uspešni.

Naučili se boste samostojno sklepati in sestaviti opise za vseh 10 planetov (Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton) v vseh 12-ih astroloških znamenjih (oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar in ribi).

Našli boste odgovore na nekaj tipičnih vprašanj:

  • Kaj mi planet v katerem koli astrološkem znamenju prinaša?
  • Katere lastnosti nosim v sebi?
  • Kaj to pomeni za moje življenje?

Po tečaju boste razumeli tiste delčke sebe in svoje usode, ki vam jih krojijo planeti v astroloških znamenjih, zato boste znanje uporabljali znova in znova skozi vse življenje.

Tečaj je praktičen z veliko vajami. Začnete z razlago planetov v znamenjih in navodili, kako samostojno sklepati oz. sestavljati opise planetov v znamenjih. V nadaljevanju boste reševali vaje v obliki kvizov, s katerimi boset utrdili in nadgradili svoje znamenje.

Predznanje

Za tečaj vam toplo priporočam predznanje o planetih in astroloških znamenjih. Kako samostojno sestavite neskončno mnogo opisov, ki jih potrebujete pri razlagi katerega koli horoskopa, se boste naučili na tečaju.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta. Pridobili boste dostop do tečaja Osnove astrologije – Modul 4: – Planeti v znamenjih.

Za tečaj vam priporočam, da si vzamete okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek predavanja z napotki, kako samostojno sestavite opise planetov v znamenjih in vrsto vaj v obliki kvizov, s katerimi boste vadili in preverjali svoje znanje.  Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Planeti v astroloških znamenjih”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!