Tečaj Planeti v hišah

57,00 z vključenim DDV

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo.

Delite:

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v eni od hiš horoskopa.

Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo. Zaljubite se lahko, denimo, na zabavi, v službi ali na potovanju. Planeti v hišah vam povedo, kje se bo zgodilo.

Po tečaju boste zanesljivo znali presoditi, kje se vam obeta sreča in na katerih življenjskih področjih se vam obetajo “usodne” zadeve. Bolj kot se boste gibali v “srečnih hišah” in se izognili “nesrečnim”, lepše boste živeli.

Naučili se boste samostojno sklepati in sestaviti opise za vseh 10 planetov (Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton) v vseh 12-ih hišah horoskopa.

Našli boste odgovore na nekaj tipičnih vprašanj:

  • Kaj mi planet v kateri koli astrološki hiši prinaša?
  • Katerim področjem naj se izognem ali bolj pazim pri svojih reakcijah nanj?
  • Katera področja in ljudje me podpirajo pri mojih prizadevanjih za srečo in uspeh?

Po tečaju boste razumeli tiste delčke sebe in svoje usode, ki vam jih krojijo planeti v astroloških hišah, zato boste znanje uporabljali znova in znova skozi vse življenje.

Tečaj je praktičen z veliko vajami. Začnete z razlago planetov v hišah in navodili, kako samostojno sklepati oz. sestavljati opise planetov v hišah. V nadaljevanju boste reševali vaje v obliki kvizov, s katerimi boset utrdili in nadgradili svoje znamenje.

Predznanje

Za tečaj vam toplo priporočam predznanje o planetih in hišah. Kako samostojno sestavite neskončno mnogo opisov, ki jih potrebujete pri razlagi katerega koli horoskopa, se boste naučili na tečaju.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta. Pridobili boste dostop do tečaja Osnove astrologije – Modul 6: – Planeti v hišah.

Za tečaj vam priporočam, da si vzamete prosti čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek predavanja z napotki, kako samostojno sestavite opise planetov v hišah in vrsto vaj v obliki kvizov, s pomočjo katerih boste vadili in preverjali svoje znanje.  Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Planeti v hišah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!