Astrološki tečaj Saturn – vladar omejitev in karme

(7 mnenj strank)

57,00 z vključenim DDV

Spoznali boste Saturna, ki v astrologiji velja za tisti “težki” planet, ki prinaša strahove, težave in omejitve v vaše življenje, spoznali, zakaj ga ljudje tako dojemajo.

Delite:

Spoznali boste Saturna, ki v astrologiji velja za tisti “težki” planet, ki prinaša strahove, težave in omejitve v vaše življenje. Na tečaju boste spoznali, zakaj ga ljudje tako dojemajo, kakšna je njegova prava vloga v horoskopu in vašem življenju ter kako ga uporabiti, da boste lepše živeli.

Saturn je tesno povezan s karmo, zakonom vzroka in posledice. Kar sejete, tisto žanjete. Na vaša ravnanja pa preko Saturna močno vplivajo tudi starši, stari starši, družba in okolje, v katerem živite.

Bolje, kot boste spoznali Saturna, lažje boste sprejeli tiste odločitve, ki vas bodo osvobodile težav in vam pomagale do lepšega življenja. Na tečaju boste spoznali vpliv Saturna in vam pomagala najti rešitve za njegove izzive, ki jih prinaša v vaše življenje.

Z razumevanjem vloge Saturna v vašem življenju boste naredili prvi korak k spreminjanju svoje karme.

Dostop do posnetka tečaja

Dostop do posnetka je doživljenjski neomejen, kar pomeni, da se boste lahko vrnili in si ga v celoti ali delno pogledali tudi kasneje, če bi želeli karkoli obnoviti – brez doplačila. Povedano velja za življenjsko dobo tečaja.

7 mnenj za Astrološki tečaj Saturn – vladar omejitev in karme

 1. Tanja

  Dober webinar. Vse mi je koristilo. Priporočam z veseljem, vendar je malo verjeten uspeh. Zato, ker je ljudem astrologija tako težko razumljiva, ne glede na izobrazbo. To so moje raziskave.

 2. Benjamina

  Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno, saj je bil skrbno pripravljen in glede razumljivosti prilagojen širši množici ljudi. Zelo dobro predvsem zato, ker je bil razumljiv tudi za nas, ki se z zahodno astrologijo samo spogledujemo in ker so bile vse teme in povezave glede Saturna tako dobro razložene. Vsak tak webinar je koristen za vse ljudi, saj nam na nevsiljiv način da vpogled v naše življenje, v naše odnose z drugimi ljudmi, sploh pa nam da uvid, da določene interakcije razumemo in/ali jih popravimo in s tem tudi dvignemo kvaliteto našega življenja.

 3. Barbara

  Dober webinar. Mogoče bi rada slišala več praktičnih primerov. Več o povezavah med hišami, znamenjih in aspektih… kako se kombinirajo… Pri nekaterih razlagah si bile omenjene samo negativne strani… Koristilo je vse. Več bi bila rada slišala o karmi… Priporočila bi ga še komu, ki je tako radoveden kot jaz…

 4. Jan

  Je zelo zelo dober webinar, moj prvi webinar me je pritegnil do te mere, da me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima. Veliko novega sem izvedel na njem, so se pa z ogledom pojavila tudi nova vprašanja…na katere se že veselim iskati odgovore in seveda še dodatna vprašanja, kar predstavlja prijeten izziv. Napotki za uporabo so bili jasni in preprosti tudi nepoznavalcem astrologije. Ter tudi kombinacija položaja Saturna v znamenju, hiši in aspektih je tako dobro razložena da se po ogledu webinarja obzorja znanja le še razširijo. Webinar priporočam vsem, ki jih astrologija zanima. Vsak šolski sistem bi bil bolj bogat s tem znanjem.

 5. Rosana

  Naj ponovno pohvalim vaš način razlage. Jasen, razumen, meni ustreza. Čeprav Saturna že nekako poznam, vidim, da je zame še vedno uganka, čeprav sva postala prijatelja.

 6. Sonja

  Všeč mi je, da je webinar tako pripravljen, da mu lahko sledijo tisti, ki se šele spoznavajo z astrologijo in tisti,ki astrologijo poznajo. Vedno slišiš še kaj,in dodaš še kakšen kamenček znanja v svojem mozaiku. Všeč mi je da je tema predstavljena v glavnem kot zaključena celota, tako da v bistvu spoznaš vse potrebno, da razumeš, če si začetnik in da osvežiš in poglobiš znanje, če si že poznavalec astrologije, potem pa še, kako to praktično uporabit v vsakdanjem življenju. Super. Jaz bi vsakomur priporočala ta webinar, vendar v okolju,  kjer se gibam, ni noben tako navdušen nad astrologijo kot jaz. Tudi raziskovalno ne ali na način, kako napotke uporabiti praktično, tako vsakodnevno. Ta del je zelo zanimiv in uporaben. Če je kaj takega, da mislim, da je uporabno in zanimivo tudi za druge, to delim na fb.

 7. Ivanka Podpečan

  Odlično! Vedno znova sem navdušena, koliko pomembnih poudarkov dodaš, da se slika poveča in zbistri. Posebno pa mi je v pomoč posnetek tvojega izvajanja, ki ga lahko v miru ponovno poslušam. Priporočila bi ga vsakemu, ki ga astrologija zanima, da bi lahko spoznal, kako so webinarji v pomoč pri študiju.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!