Posnetek webinarja Saturn – vladar karme

25,00

Spoznali boste Saturna, ki v astrologiji velja za tisti “težki” planet, ki prinaša strahove, težave in omejitve v vaše življenje. Na webinarju boste spoznali, zakaj ga ljudje tako dojemajo, kakšna je njegova prava vloga v horoskopu in vašem življenju ter kako ga uporabiti, da boste lepše živeli.

Saturn je tesno povezan s karmo, zakonom vzroka in posledice. Kar sejete, tisto žanjete. Na vaša ravnanja pa preko Saturna močno vplivajo tudi starši, stari starši, družba in okolje, v katerem živite.

Bolje, kot boste spoznali Saturna, lažje boste sprejeli tiste odločitve, ki vas bodo osvobodile težav in vam pomagale do lepšega življenja. Na webinarju vam bom razložila vpliv Saturna in vam pomagala najti rešitve za njegove izzive, ki jih prinaša v vaše življenje.

Razumljiv in prilagojen širši množici

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno, saj je bil skrbno pripravljen in glede razumljivosti prilagojen širši množici ljudi. Zelo dobro predvsem zato, ker je bil razumljiv tudi za nas, ki se z zahodno astrologijo samo spogledujemo in ker so bile vse teme in povezave glede Saturna tako dobro razložene. Vsak tak webinar je koristen za vse ljudi, saj nam na nevsiljiv način da vpogled v naše življenje, v naše odnose z drugimi ljudmi, sploh pa nam da uvid, da določene interakcije razumemo in/ali jih popravimo in s tem tudi dvignemo kvaliteto našega življenja.

Z razumevanjem vloge Saturna v vašem življenju boste naredili prvi korak k spreminjanju svoje karme.

Ob nakupu boste pridobili 25 Zvezdic-e!
Izdelek je za člane na voljo pod ugodnejšimi pogoji. Član postanete z izbiro Posnetek webinarja Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa!

Šifra: 000176 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Dostop do posnetka webinarja

Ob plačilu s kreditno kartico, Moneto ali PayPal-om, boste prejeli dostop takoj, sicer takoj, ko prispe vaše nakazilo na poslovni račun.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posnetek webinarja Saturn – vladar karme”