Akcija!

Rojstni horoskop (natalna karta)

(1 mnenje stranke)

47,0079,00 z vključenim DDV

Rojstni horoskop, če želite bolje spoznati svoje najboljše lastnosti, talente in tisto, kar bi bilo dobro spremeniti pri sebi, da bi izkoristili svoje potenciale oz. postali (bolj) srečni in uspešni.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Rojstni horoskop je primeren za vas, če želite bolje spoznati svoje najboljše lastnosti, talente in tisto, kar bi bilo dobro spremeniti pri sebi, da bi izkoristili svoje življenjske potenciale oz. postali (bolj) srečni in uspešni.

Rojstni horoskop vam pomaga razumeti, kaj vam je bilo položeno v zibelko. Mnogo dobrega živi v vas. Teh lastnosti se je dobro zavedati, saj z njihovo pomočjo ustvarjate srečo in uspeh. Pogosteje, kot jih pokažete, več dobrega se vam obeta v življenju.

Ob svojih lastnostih se lahko celo nasmejem

“Gospa Irena, hvala za vašo strokovnost in odprtost. Potrdila ste moje občutke in me glede horoskopa zadela v “nulo”. Sedaj gledam na neke moje lastnosti dosti bolj spravljivo in se ob njih lahko celo nasmejem. Bolj kot to pa hvala za izmenjavo izkušenj in prijetne ženske energije, bistva, usmeritev in kako delovati tudi na poslovnem delu. Danes je res en moj poseben dan. Verjamem, da bova še na vezi, saj čutim, da je pred mano posebno leto.” Vida

Vzorec Rojstnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Začnite še danes spoznavati sebe takšne kot ste v resnici!

Želite e-izvod ali tiskan izvod? Izberite v spustnem meniju!

Vsebina rojstnega horoskopa

I.     Kako pristopate k življenju in kako se predstavite drugim
II.    Vaša notranjost – vaše resnične vzpodbude in razlogi
III.   Miselnost, zanimanje in sposobnosti
IV.   Čustva, razpoloženje, občutki in romantika
V.    Pogon in stremljenje ter načini, na katere dosežete svoje cilje
VI.   Drugi vplivi

S pomočjo rojstnega horoskopa in opisov iz njega, boste spoznali sebe. Razumeli boste, zakaj se vam nekaj dogaja, kako nagonsko delujete in kje lahko uporabite svoje možgane, da boste dosegli tisto, po čemer hrepenite.

Prejeli boste

Prejeli boste rojstni horoskop, ki običajno obsega 5-8 tipkanih strani formata A4 z barvno naslovnico vašega rojstnega horoskopa.  Ob koncu bom priložila tudi navodila z namigi za učinkovito izkoriščanje informacij iz njega. Vsi teksti so vnaprej zapisani in jih za vas posebej ne prilagajam. V horoskop vključim tiste, ki veljajo za vas.

Rok izdelave

Rok za izdelavo in pošiljanje rojstnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila na poslovni račun ter prejemu rojstnih podatkov, ki jih boste poslali po opravljenem nakazilu. Čas izdelave lahko skrajšate, če rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) zapišete pod navodila ob zaključku naročila.

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

1 mnenje za Rojstni horoskop (natalna karta)

  1. Vida

    Rojstni  horoskop mi zelo koristi, se ga držim “kot pijan plota”. Hvala za sporočila in prijeten dan.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!