Akcija!

Rojstni horoskop in Osebni dnevni horoskop v paketu

79,00129,00 z vključenim DDV

Rojstni horoskop pove, kaj vam je bilo položeno v zibko. Opisi iz njega vam bodo povedali o vaših tipičnih lastnostih, o načinu delovanja, o talentih in o ovirah v vašem življenju.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Rojstni horoskop pove, kaj vam je bilo položeno v zibko. Opisi iz njega vam bodo povedali o vaših tipičnih lastnostih, o načinu delovanja, o talentih in o ovirah v vašem življenju. Uporabljate ga lahko celo življenje.

Osebni dnevni  horoskop je namenjen vsakodnevnemu pregledu dneva. Predvsem, da se vnaprej pripravite, kaj vam dan ali daljše obdobje prinaša. Je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih obveznosti.

Končno uživam v svojem življenju!

Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala v kombinaciji z Rojstnim horoskopom. Sprva za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala!  Bernarda L.

V primeru pomembnejših odločitev boste v Rojstnem horoskopu našli opise svojih tipičnih lastnosti in se odločili, kaj je pomembno za vas. Razumeli boste, zakaj se vedete kot se in kaj pritegnete v svoje življenje. V Osebnem dnevnem horoskopu boste našli najugodnejše dneve ali daljša obdobja za vaše aktivnosti.

Počutim se mlajša, samozavestnejša in z več energije

Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna,čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, pa vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije. Mojca

Oba horoskopa sta primerna za samostojno uporabo in raziskovanje sebe.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj, vzorec rojstnega horoskopa pa na povezavi tukaj. 

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Prejeli boste

Prejeli boste Rojstni horoskop, ki običajno obsega 5-8 tipkanih strani formata A4, in Osebni dnevni horoskop, ki običajno obsega 65-75 tipkanih strani formata A4 z barvno naslovnico horoskopa.  Osebni dnevni horoskop se začne z dnevom izdelave in velja eno leto od tega dne. Ob koncu vsakega bom priložila tudi navodila z namigi za učinkovito izkoriščanje informacij iz njega. Vsi teksti so vnaprej napisani in jih za vas posebej ne prilagajam. V horoskop vključim tiste, ki veljajo za vas.

Rok izdelave

Rok za izdelavo in pošiljanje paketa horoskopov znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila na poslovni račun ter prejemu rojstnih podatkov, ki jih boste poslali po opravljenem nakazilu. Čas izdelave lahko skrajšate, če rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) zapišete pod navodila ob zaključku naročila.

 

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rojstni horoskop in Osebni dnevni horoskop v paketu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!