Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta

97,00 z vključenim DDV

Ascendent je ena od najpomembnejših stopinj v horoskopu. Je maska, ki jo nosite ne le vsak dan, pač pa vse življenje, čeprav se ne odpravljate “v maškare”.

Delite:

Ascendent je ena od najpomembnejših stopinj v horoskopu. Je maska, ki jo nosite ne le vsak dan, pač pa vse življenje, čeprav se ne odpravljate “v maškare”.

Govori o vas, o tem, kako vas drugi vidijo, doživljajo, prepoznajo in sprejmejo. Gre za prvi vtis, ki ga naredite na druge ljudi. Prvi vtis je resda prvi, a ni nujno, da je pravi. Ljudje, ki se vloge Ascendenta ne zavedajo dobro, imajo težave v odnosih. Zelo pogosto vpliva, ali boste k sebi pritegnili partnerja, ki ga želite ali morda dobili tisto službo, za katero se potegujete.

Poleg Ascendenta, je pri razlagi rojstnega horoskopa izjemo pomemben tudi vladar Ascendenta. To je en najpomembnejših planetov, ki govori o vas in najpomembnejših zadevah za vaše življenje.

Vladar Ascendenta vam pove, kaj vas v resnici zanima in na kakšen način to dosežete, pa tudi kdo ali kaj vas pri tem ovira in kdo podpira. Glede na postavitev v horoskopu lahko do določene mere sami usmerjate, česa se boste oklenili in kaj boste raje izpustili iz svojega življenja. Razumeli boste, zakaj se najraje osredotočate na določeno življenjsko področje in kaj vam to lahko prinese v vaše življenje.

Tečaj vsebuje razlago Ascendenta in vladarja Ascendenta. Glavnino časa je praktičen z veliko vajami razvijanja razlage Ascendenta in vladarja Ascendenta.

Predznanje

Priporočam znanje osnov astrologije, ki jih lahko pridobite tudi po vpisu, če boste naknadno ugotovili, da vam manjka.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do tečaja Razlaga horoskopa I – Ascendent in vladar Ascendenta.

Za tečaj vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 6 – 7 šolskih ur za razlago in vaje. Prejeli boste gradivo tečaja, posnetke predavanj z razlago, vaje v obliki kviza in dodatno posnetek webinarja z vajami.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta”
>
Success message!
Warning message!
Error message!