Tečaj Ključ horoskopa

(1 mnenje stranke)

29,00

Ključ horoskopa je tisti del pri razlagi rojstnega horoskopa, ki vam pove, koliko je človek občutljiv, na kakšen način se sooča s situacijami v svojem življenju, na kakšen način reagira oz. se odziva na okoliščine in besede drugih.

Za astrologe je izjemno pomemben del razlage in razumevanja sočloveka, ki je prišel na posvet, saj nam pove, na kakšen način moramo prilagoditi razlago horoskopov, da bo naš klient imel največjo korist od nje.

Koristen je tudi za vse ostale ljudi, saj znanje ponuja pomembne informacije, na kakšen način se pogovoriti, razložiti ali prepričati nekoga, da sprejme vaše predloge.

Tečaj vsebuje kratko razlago ključa horoskopa in poudarke, kako prepoznati prevladujoče ali manjkajoče lastnosti z razumevanjem, kaj to prinaša vam ali osebi, ki ji razlagate horoskop.

Glavnino časa je praktičen z veliko vajami razvijanja razlage ključa horoskopa.

Izdelek je za člane na voljo pod ugodnejšimi pogoji. Član postanete z izbiro Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop, Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, Tečaj Razlaga horoskopa I, Tečaj Osnove astrologije, Webinarji tečaja Osnove astrologije (8 webinarjev), Tečaj Osnove astrologije – Placilo-10-obrokov, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-3-obroki, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-6-obrokov, Tečaj Osnove astrologije – Placilo-takoj, Tečaj osnove astrologije – Uvod v osnove astrologije, Tečaj osnove astrologije – Astrološka znamenja, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Nastavitve-programa-solar-fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Uporaba-programa-solar-fire, Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire – Celoten-tecaj-nastavitve-in-uporaba-programa-solar-fire, Tečaj osnove astrologije – Planeti, Webinarji tečaja Razlaga horoskopa II, Tečaj Razlaga horoskopa II, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-v-5-obrokih, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-3-obroki, Tečaj Razlaga horoskopa II – Placilo-takoj, Tečaj osnove astrologije – Hiše, Tečaj Aspekti, Tečaj osnove astrologije – Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka, Tečaj osnove astrologije – Izračun in izris horoskopa, Tečaj Prognostika, Planeti v astroloških znamenjih, Planeti v hišah, Planeti v aspektih, Webinar Astrološka znamenja in Uvod v astrologijo, Webinar Planeti, Webinar Planeti v znamenjih, Webinar Hiše v astrologiji, Webinar Planeti v hišah, Webinar Aspekti, Webinar Planeti v aspektih, Webinar Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka, Tečaj Sinastrija - Partnerski, družinski in poslovni odnosi, Tečaj Ključ horoskopa, Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta, Certificirani Horarni astrolog, Tečaj Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati ali Tečaj Horarna astrologija!

Opis

Predznanje

Tečaj je enostaven in zanj ne potrebujete posebnega predznanja. Priporočam znanje osnov astrologije, ki jih lahko pridobite tudi po vpisu, če boste naknadno ugotovili, da vam manjka.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do tečaja Razlaga horoskopa I – Ključ horoskopa.

Za tečaj vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure za razlago in vaje. Prejeli boste posnetke predavanj z razlago, vaj in webinarja z vajami.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

1 mnenje za Tečaj Ključ horoskopa

  1. Nataša B.

    Hvala za tečaj, gospa Irena. Ključ horoskopa bi moral poznati in si razložiti čisto vsak, ker ogromno pove o tem kdo smo. Tečaj je po mojem mnenju primeren tudi za čiste začetnike.

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…