AstroCoaching tečaj Sonce – Moja srečna zvezda

(1 mnenje stranke)

97,00 z vključenim DDV

Spoznali boste, kako uporabite svoje talente za srečo in uspeh ter izbrali prvi korak pri premagovanju izzivov, četudi se ne želite učiti astrologije, a bi jo radi koristno uporabili za preboj v lepše življenje.

Delite:

Pridružite se nam na AstroCoaching tečaju Moja srečna zvezda, na katerem boste spoznali preprost, a učinkovit sistem, kako uporabite svoje talente za srečo in uspeh. Skozi vodeno praktično delavnico, vas bom vodila tako, da boste zlahka prepoznali svoje najmočnejše lastnosti in vrline.

Po tečaju boste prepoznali in izbrali prvi korak pri premagovanju izzivov. Naučili se boste prepoznati svoje slabosti in vse tisto, čemur pravite “slabe lastnosti”, brez da bi morali podrobno znati razložiti svoj horoskop. Za nameček boste po njem natančno vedeli, kako se lotiti prepoznavanja svojega naslednjega talenta oz. vrline ali slabosti.

Spoznali boste Sonce, edino zvezdo našega osončja. Sonce je tisti planet, ki kaže vašo pot razvoja osebnosti, pot do sreče in uspeha v življenju. Na delavnici se boste naučili uporabiti tisto, kar z veseljem prebirate v horoskopih. Namesto občutka žrtve, prepirov, razočaranj in občutka, da se vam godi krivica, boste naredili prvi korak k izboljšanju situacije, v kakršni koli se nahajate.

Delavnica je primerna za vas, če si želite razumeti in spremeniti nekaj v svojem življenju ali, če si želite osebnostne in duhovne rasti. Najbolj me boste razveselili, ko mi boste po delavnici sporočili, da ste premagali “tistega hudiča”, ki vam je zagrenil življenje pred kratkim, pred letom dni, pred 10 leti ali pa morda kar vse življenje.

Ob vsaki priložnosti ali oviri boste imeli v rokah moj preprost sistem malih korakov, ki ga boste lahko uporabili še neštetokrat v življenju ter si boste z njim pomagali do sreče in razrešitve izzivov kadarkoli si zaželite.

Tečaj je primeren za popolne začetnike, saj boste na njem spoznali vse, kar morate vedeti, da naredite preobrat v življenju. Izkušeni astrologi boste svoji razlagi zlahka dodali možnost spremembe tega, kar ste že razbrali iz horoskopa.

Prejmete:

 • Posnetek tečaja, naložen v spletni učilnici.
 • Neomejen doživljenjski dostop do posnetka (za doživljenjsko dobo tečaja), da boste lahko “vajo” ponovili kadarkoli si zaželite in še večkrat premagali sebe.
 • Delovni zvezek, ki ga boste uporabili neomejenokrat.

Tečaj poteka preko interneta v naši spletni učilnici z neomejenim doživljenjskim dostopom do vseh materialov.

1 mnenje za AstroCoaching tečaj Sonce – Moja srečna zvezda

 1. mojca.cimperman

  Irena, iskrena hvala za organizacijo, gradivo, “klike v glavi”, ki so me spomnili na šibke in močne točke znamenja ter seveda izpeljavo webinarja.

  • Irena Stopar (preverjena stranka)

   Mojca, najlepša hvala za vaše mnenje in udeležbo na webinarju. Na čim več “klikov v glavi”. 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!