AstroCoaching tečaj Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa

(10 mnenj strank)

57,00 z vključenim DDV

Na tečaju boste spoznali kako dogodki nastajajo in in kaj to pomeni za vas vsak dan posebej. S primeri načrtovanja, seveda.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Na tečaju boste spoznali kako dogodki nastajajo in in kaj to pomeni za vas vsak dan posebej. S primeri načrtovanja, seveda.

Po njem boste vedeli zakaj in kako astrologija deluje in kako najbolje uporabiti svoj Osebni dnevni horoskop za več sreče in uspeha.

Poudarek je na natančni razlagi in prikazu, kaj lahko storite pri načrtovanju svojih dni, da se boste dobro počutili in lepše živeli.  

Vsebina tečaja:

 • Kaj je horoskop, kako nastanejo dogodki, katere horoskope uporabljam pri prognozi (napovedi) in zakaj
 • Bistvo vašega Osebnega dnevnega horoskopa in vloga Rojstnega horoskopa
 • Kako uporabljam svoj Osebni dnevni horoskop
 • Kako z njegovo pomočjo načrtujem svoje dneve
 • Praktični prikaz primerov iz naših horoskopov
 • Kako ga uporabite vi za lepše življenje
 • Odgovori na vprašanja udeležencev, povezana z Osebnim dnevnim horoskopom.
 • Prostor za vaša vprašanja.

Dostop do posnetka tečaja

Dostop do posnetka je doživljenjski neomejen (za življenjsko dobo tečaja), kar pomeni, da se boste lahko vrnili in si ga v celoti ali delno pogledali tudi kasneje, če bi želeli karkoli obnoviti – brez doplačila.

10 mnenj za AstroCoaching tečaj Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa

 1. Jana Kosec Šimenc

  Odlična navodila za uporabo osebnega horoskopa.
  Hvala Irena

 2. Tjaša Kovšca

  Zelo izčrpen in koristen webinar z veliko informacijami za čim boljšo interpretacijo horoskopa, da sploh doseže svoj namen. Najbolj mi je všeč možnost, da vas lahko vprašamo, kar nam ni jasno, čeprav moram priznati, da se mi je še po webinarju porodilo par vprašanj, torej bi se morala že prej malo pripraviti. Webinar bi zelo verjetno priporočila tudi drugim zaradi že omenjenih koristi Hvala in lep pozdrav!

 3. Ivanka Podpečan

  Webinar ocenim z desetko. Najbolj mi koristi to, da pokažeš širino, jaz vse preveč ozko gledam na stvari. Na primer: “ljubezen” – bežim, “kariera” – me ne zanima. Danes sem videla, da lahko pogledam širše, pa ni potrebno kar bežati. Webinar bi priporočila vsakomur, ki bi ga to zanimalo.

 4. Špela

  Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno. Najbolj všeč mi je bilo videti kako nastane horoskop in koliko dela je z njim. Ljudje tega ne vedo, pa bi morali vedeti. Najbolj mi je koristilo, ko ste pokazali, kako vi uporabljate svoj horoskop. Zelo zanimiv je tudi vaš način načrtovanja vaših dni. Webinar zelo priporočam komurkoli. 

 5. Helena M.

  Irena, hvala za ta webinar! Končno vem, kako uporabiti osebni dnevni horoskop in uresničiti moje želje. Naredila bom tako kot ste pokazali na webinarju, da ga uporabite vi. Webinar priporočam vsem, ker bodo uživali v webinarju in bodo videli, da je horoskop resnično koristen, če ga pravilno uporabiš.

 6. Breda G.

  Hvala za ta super webinar! Najbolj mi je bilo všeč, ker ste vse tako preprosto razložili. Prav vsak laik vas mora razumeti. Pri vas mi je vedno znova všeč, ker ničesar ne zadržite zase in nam na webinarjih izdajate “tiste male skrivnosti”, ki jih še nikjer nisem slišala. Webinar absolutno priporočam vsakomur, ki si želi sam pomagati z astrologijo in drugimi vedami, ki jih tako spretno vpletate v astrologijo. 

 7. Olga GABROVŠEK

  ODLIČNO!

  Imate sposobnost, ki je redka. Govorite jasno, vsem razumljivo in počasi ter ne “skačete” iz področja v področje. Največ kar je vredno pa je to, da poveste iskreno tudi vse svoje izkušnje in ugotovitve, ki niso napisane v nobenem priročniku. To pa je vsaj zame velikega pomena.

  Webinar bi svetovala vsakomur, ki dobro pozna vsaj osnove astrologije. Mislim pa, da tisti, ki tega še ne obvlada, tukaj nima kaj početi. Astrologija je preveč obširna in pomen hiš, planetov in aspektov mora biti v celoti osvojen, sicer ti noben webinar ne koristi. Takšnim kot pa sem jaz in podobni, pa je webinar v veliko veselje in tudi pomoč.

 8. Katjuša Sitar

  Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

 9. Desislava Dermastja

  Najprej sem bila skeptična, ker mi osebni , vizualni kontakt zelo veliko pomeni. Vendar, sem videla, da je mogoče in ta način komunikacije ni moteč. Predavateljica se je zelo potrudila, da nam je na ‘prebavljiv’ način postregla informacije. Irena pripoveduje ‘sladko’, tekoče in razumljivo. Astrološki jezik je lahko zelo zapleten, vendar je bilo na webinarju vse v ‘normalni’ slovenščini. Dobila sem občutek, da se mi ni treba bati. To je, kar mi najbolj koristi. Teoretično to vem, vendar je koristno, da slišim še enkrat z logično razlago. Priporočilo za webinar bom sigurno delila z nekaj puncami. S tistimi, s katerimi se o tem najbolj pogovarjamo.

 10. Milena

  To, kar ste nam pokazali na webinarju, bi moral poznati vsak človek. Morali bi učiti že v osnovni ali vsaj srednji šoli. Webinar je zelo dober in predvsem koristen za vsakega človeka. Najbolj mi je bilo všeč, ko ste brez zadržkov pokazali, kako uporabljate osebni dnevni horoskop. Pa tudi razlagate zelo preprosto in razumljivo. Zato webinar priporočam vsakomur. 

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!