Webinarji tečaja Osnove astrologije (8 webinarjev)

(7 mnenj strank)

Od: 47,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Webinarji tečaja Osnove astrologije vsebujejo dodatno razlago in posebne vaje, ki dopolnjujejo zaokroženo celoto tečaja Osnove astrologije.

Clear

Delite:

Webinarji tečaja Osnove astrologije vsebujejo dodatno razlago in posebne vaje, ki dopolnjujejo zaokroženo celoto tečaja Osnove astrologije.

S pomočjo teh vaj boste hitreje osvojili znanje samostojnega astrološkega sklepanja in razmišljanja, povezanega z osnovnimi astrološkimi pojmi.

Najpomembnejši so astrološka znamenja, planeti, hiše, aspekti ter planeti v znamenjih, planeti v hišah in planeti v aspektih. Dodane so tudi vaje s področja drugih astroloških pojmov.

 

Vsebina webinarjev:

 1. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov astroloških znamenj
 2. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov planetov
 3. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov planetov v znamenjih
 4. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov hiš
 5. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov planetov v hišah
 6. webinar: Povzetek razlage in vaje določanja aspektov
 7. webinar: Povzetek razlage in vaje sestavljanja opisov planetov v aspektih
 8. webinar: Razlaga Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka

 

Super, sproščeno in zabavno

Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉  Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut. Barbara Knez

 

Webinar je super!

Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu. Lidija Repas

 

Carski webinar

Današnji webinar je bil carski in če bo še kaj takega v prihodnje, se že veselim! Barbara Horvat

Ta skupina webinarjev vsebuje 8 posnetkov webinarjev, ki so namenjeni predvsem vajam s področja osnov astrologije.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

7 mnenj za Webinarji tečaja Osnove astrologije (8 webinarjev)

 1. Lidija Repas

  Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

 2. Nada Vidmar

  Povem vam, da sem nad webinarjem zelo navdušena. Takšno podajanje snovi in razlage na primerih, je dosti boljše in bolj razumljivo, kot pa učenje iz knjige. Irena, hvala vam.  V glavnem, res ste ena super duša in želim vam še veliko lepega.

 3. Barbara Knez

  Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉  Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

 4. Ivanka Podpečan

  Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

 5. Zdenka Lukić

  Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja 🙂 !

 6. Barbara Horvat

  Današnji webinar je bil carski in če bo še kaj takega v prihodnje, se že veselim!

 7. Tina Ojsteršek

  Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo…, danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!