Astrološki tečaj
Astrokartografija

Trenutno je na voljo samo teoretični del tečaja.

Tečaj bo v celoti prenovljen na voljo za vpis v šolskem letu 2022/2023


Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je astrokartografija?

Astrokartografija je veja astrologije, namenjena iskanju najprimernejšega kraja ali geografskega  območja, kamor bi se preselili. Del je povezan z urejanjem bivalnega ali poslovnega okolja, v katerem lahko postanete bolj srečni in uspešni. 

Že od

25.00€

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

6 modulov / 20 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Astrokartografija

Mnogi ljudje izjemno radi potujejo, se selijo ali vsaj premeščajo pohištvo po stanovanju ali hiši. Različne ljudi pritegnejo različni kraji in geografska območja. Nekateri imajo radi morje, jezera in reke. Drugi spet so navdušeni nad goratimi pokrajinami. Tretje pritegnejo velemesta in neskončen vrvež množice.

Vsej tej različnosti navkljub, obstaja še drug vidik vprašanj, povezanih s potovanji. Kam odpotovati? Na katero celino? Ostati v Evropi? V katero državo? Kateri del te države vas najbolje podpira? 

Morda ne želite odpotovati, pač pa iščete možnosti za zaposlitev, bivanje v tujini, selitev sedeža podjetja na ugodno mesto, kjer boste lahko bolj uspešni kot doma. Na vsa ta vprašanja ponuja odgovor prav astrokartografija.

Za tiste, ki želijo ostati npr. v Sloveniji, obstaja del astrokartografije, ki ga imenujemo astrolokacija. Ta vam pomaga prepoznati tiste kraje, v njih ulice, celo objekt, kjer se vam bo godilo bolje, kot tu, kjer prebivate ali poslujete danes.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja Astrokartografija?

6

Modulov

20

Lekcij

4

Kvizi

Spoznali boste, kako je mogoče vaš ali kateri koli drug horoskop razgrniti na zemljevid vašega kraja, Slovenije, izbranega kontinenta ali sveta.

S pomočjo poti, ki jih rišejo planeti, se boste naučili izbrati najugodnejša geografska območja (večja območja, kraj, ulico, zgradbo v ulici ter celo bivalno ali poslovno enoto). Na teh območjih se boste dobro počutili, če boste tja odpotovali, se preselili ali se tam zaposlili. Če boste odprli tam svoje podjetje, bi morali postati bolj uspešni.

Naučili se boste izbrati pravi objekt iga urediti v skladu z najboljšimi energijami. Znali boste prerazporediti prostore, pohištvo, prebarvati stene v podporne barve in dodati primerno dekoracijo. Prostor si boste lahko preuredili v pravo energijsko bombo ali pa v zatočišče miru in harmonije. Po vaših željah in potrebah, seveda.


Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog. Koristilo vam bo tudi znanje s področja Mundane astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov, sprotno preverjanje teoretičnega znanja in praktične vaje razlage horoskopov v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Všeč mi je bil nazoren prikaz na rojstni karti in test

Moje predznanje je le tolikšno, kolikor sem prebrala na spletu in bolj pregledala kot prebrala sem nekaj knjig. Udeležila sem se tudi vašega tečaja "lunine mene in mrki". Všeč mi je, ko ste nazorno prikazali obravnavano temo na rojstni karti. Tudi test mi je bil všeč. Se mi zdi, da mi je sedaj malo bolj jasno. Le zapomniti si bo potrebno vse elemente. Tečaj je primeren za začetnika. Za osnovno predstavo vpogleda v rojstno karto. Šele od tu dalje se začne vse zelo širiti in postane verjetno zakomplicirano.

Tatjana Šteblaj

Horarna astrologija za 5 zvezdic

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Sistematično se daleč pride

Pozdravljena Irena. Javljam se, da vam sporočim, da sem preštudirala snov v zvezi z Ascedentom in vladarjem Ascedenta. Ugotovila sem, da je treba Ascedent jemati kot celostno stvar, če je notri še drugo znamenje, oziroma še drugi planeti. Nadalje sem spoznala, da je treba vse razlagati počasi, eno stvar na enkrat. Če se določeni opisi izključujejo, narediš izračun vseh vplivov. Takole sistematično, pa bi lahko še kam prišli.

Irena Omejec

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Astrokartografija?

Modul 1

Uvod v Astrokartografijo


V uvodnem modulu se boste ukvarjali z vprašanjem: "Ali lahko spremenim usodo, če spremenim kraj bivanja oz. se preselim drugam?". Spoznali boste še relokacijo in izris astrokartografije, kjer razgrnete rojstni horoskop na zemljevid sveta ali manjšega geografskega območja.  

Modul 2

Linije planetov


V tem modulu boste podrobno spoznali linije planetov, kot tečejo razgrnjene na zemljevidu sveta in na primeru ene izmed evropskih držav. Odslej boste linije planetov lahko prebrali in razložili za vsako osebo oz. vsak rojstni horoskop in sebi ali drugim pomagali izbrati geografsko območje, ki vas podpira. 

Modul 3

Praktični primer astrokartografije


V tem modulu boste preizkusili svoje znanje uporabe linij planetov na praktičnem primeru iz prakse. S pomočjo istih korakov razlage, boste lahko že po končanem tem modulu izbrali zase najprimernejša geografska območja, kjer vas planeti podpirajo pri vašem živjenju in/ali poklicnem delovanju.

Modul 4

Uvod v lokacijsko astrologijo


V tem modulu boste spoznali koordinatne sisteme in uporabili enega od njih. Naučili se boste izdelati in prebrati lokacijsko karto za kateri koli rojstni horoskop. Prejeli boste opise linij planetov za vsakega od planetov in Luninih vozlov. Naučili se boste vladavine planetov nad prostori v hiši ali stanovanju ali v poslovni zgradbi. 

Modul 5

Praktični primeri lokacijske astrologije


V tem modulu boste reševali primere iz prakse, kjer boste vse, kar ste se naučili o lokacijski astrologiji, uporabili v praksi. S pomočjo različnih tlorisov površin boste izbrali najugodnejše postavitve glede na zahteve namišljene stranke. 

Modul 6 - Bonus

Prikaz izrisa Local Space horoskopa


V praksi boste težko uporabili astrolokacijo brez dobrega astrološkega programa. V tem modulu vam pokažem, kako izdelate Local Space horoskop, ki je osnova za delo na področju lokacijske astrologije.

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

259


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

47


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

25


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Horarna astrologija na preprost način

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Andreja Puc

Astrološki program dela pravilno

Izbrala sem celoten tečaj in uspela nastaviti astrološki program tako, da dela pravilno. Najbolj pomembno: Sedaj ga poznam precej bolje in ni mi več tako zahteven, kot se mi je zdel na začetku. Skozi lekcije sem prišla do odgovorov na vprašanja, ki so me mučila. Dober nakup sem opravila!

Anja

Vedno zanimiv webinar

Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

Ivanka Podpečan

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj Astrokartografija


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

259


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

47


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

25


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>