Astrološki tečaj
Otroci v horoskopu

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Otroci v horoskopu

Otroci so naše bogastvo. Starši, ki imajo dva ali več otrok, pogosto pravijo, da so vse vzgajali enako, vendar so si različni kot noč in dan. Z nekaterimi imajo polno dela in skrbi, za druge pravijo, da se jim zdi, kot da “jih sploh ni pri hiši” ali pa so neizmerno ponosni nanje.

Kaj boste spoznali?

Na tečaju boste spoznali, kako iz vašega horoskopa oz. horoskopa staršev ugotoviti značajske lastnosti otroka. Po tečaju boste vedeli, da se nima smisla jeziti na otroke, saj so v horoskopu staršev precej natančno opisani. Govorim o horoskopu, ki velja od dne, ko še vedeli niste, ali boste imeli otroke!

Že za

57.00€

(z vključenim 22% DDV)

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

3 moduli / 35 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Otroci v horoskopu

Tečaj je primeren za starše, stare starše in vse druge, ki jih zanima odnos med otrokom in starši. 

Po končanem tečaju bi morali raumeti, kako so opisani otroci v vašem (ali drugem) horoskopu. Njihove bistvene lastnosti, vzgibe, nagnjenja, slabosti in talenti, ki jih nosijo v sebi. Znanje boste lahko uporabili v prid vzgoji, ki jo vaš otrok (vnuk, nečak,…) potrebuje, da odraste v zdravo in srečno osebo.

Spoznali boste, da ima vsak otrok svoj način komunikacije, razumevanja snovi v šoli in svojo življenjsko pot. Razumeli boste lahko, zakaj se upira, zakaj je “razvajen”, zakaj je raje s prijatelji kot v vaši bližini ali prav obratno, zakaj npr. prvi otrok pridno pomaga pospravljati, drugemu pa tega ne morete dopovedati in še mnogo drugega.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja Otroci v horoskopu?

3

Modulov

35

Lekcij

18

Kvizov

Primer iz prakse

Pred časom je k meni na posvet prišla gospa, ki ni mogla razumeti svoje hčerke. Zdela se ji je pretirano uporniška. Kot da ne posluša in nalašč počne vse drugače, kot je želela. Ob pogledu v njen horoskop sem se morala nasmejati, kajti hči je bila opisana v njenem horoskopu kot Merkur trigon Uran. V prevodu to pomeni, da je bila tako zelo bistra, da se je težko podrejala zadevam, v katere ni verjela.

Odkar ta gospa razume opis iz svojega horoskopa, pravi, da “sploh nima več težavnega otroka”. Samo zavedanje, kaj živi v vas in v vaših otrocih lahko izjemno pomaga popraviti način vzgoje in vedenje vaših otrok.


Predznanje

Tečaju boste z lahkoto sledili in znanje v nadgrajeni obliki praktično uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II (vsaj uvodni modul). Enako velja, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov, sprotno preverjanje teoretičnega znanja in praktične vaje razlage horoskopov v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Moduli

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Otroci v horoskopu?

Modul 1

Uvod v razlago otrok v horoskopu in prvi primer razlage


V uvodnem modulu boste spoznali glavnino teoretičnih smernic za razlago lastnosti otrok, kot so opisani v horoskopu staršev. Prejeli boste gradivo, v katerem so opisani primeri vedenja otrok glede na astrološka znamenja, planete in aspekte. Znanje boste nadgradili s praktičnim primerom razlage v obliki reševanja kviza korak za korakom. 

Modul 2

Praktični primer razlage


V tem modulu boste prejeli dodaten primer razlage vedenja oz. lastnosti otrok, opisanih v horoskopu staršev. Primer poteka v obliki reševanja praktičnega kviza, kjer vas korak za korakom vodim do pravilnega odgovora. Iste korake razlage boste lahko samostojno uporabili na katerem koli primeru. 

Modul 3

Praktični primer razlage


V tem modulu boste prejeli dodaten primer razlage vedenja oz. lastnosti otrok, opisanih v horoskopu staršev. Primer poteka v obliki reševanja praktičnega kviza, kjer vas korak za korakom vodim do pravilnega odgovora. Iste korake razlage boste lahko samostojno uporabili na katerem koli primeru. 

Vpis v tečaj Otroci v horoskopu


Za vpis v tečaj kliknite gumb "Vpis v tečaj".

Enkratno plačilo 

57,00

(z vključenim 22% DDV)


Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj Otroci v horoskopu


Za vpis v tečaj kliknite gumb "Vpis v tečaj".

Enkratno plačilo 

57,00

(z vključenim 22% DDV)


Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!