Zvezde stalnice

Trenutno je na voljo samo teoretični del tečaja.

Tečaj bo v celoti na voljo za vpis predvidoma v šolskem letu 2022/2023


Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj so zvezde stalnice?

Zvezde so oddaljena sonca. Podobne so našemu soncu. Pa vendar so tako zelo oddaljene izven našega osončja, da ne vidimo njihove sončne svetlobe. V jasnih nočeh migotajo in v nas prebujajo upanje ali hrepenenje.

Ali ste vedeli, da so včasih zvezde stalnice imenovali “zvezde”, planete pa “zvezde potepinke” ?

Zvezde stalnice opisujejo nezavedni vpliv v človeku. To je tisti delček vas, ki se ga najpogosteje ne zavedate, pa vendar živi v vas in zelo močno vpliva na vaše življenje ter zaznavanje sveta okoli vas. Oblikuje vašo predstavo o vas in o svetu, ki vas obdaja.

Že od

49.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 95 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju zvezde stalnice

V tečaju boste spoznali zvezde stalnice in kako se ločijo od planetov. Namen pa ni toliko v tem, da jih prepoznate na nebu, ker je to tema Astronomije za astrologe. Na tečaju boste skrivnostni svet nezavednega spoznavali s pomočjo mnogih zgodb, mitov in legend grške mitologije. Te zgodbe boste povezali s postavitvami planetov v horoskopu in jih nadgradili z razlago, kaj prinašajo lastniku horoskopa v realnem življenju.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj poteka preko spleta online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja zvezde stalnice?

10

Modulov

95

Lekcij

56

Kvizov

Z znanjem zvezd stalnic boste pokukali v nezavedni del osebnosti lastnika horoskopa. Sebi in drugim boste pomagali razumeti, zakaj se nekatere stvari zgodijo, četudi se zdi, da nanje oseba nima nobenega vpliva.

V tečaju imate na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij zvezd stalnic. Prejmete vodena predavanja v obliki pisnih gradiv z razlago in vaje v obliki kvizov za sprotno preverjanje znanja, neomejen dostop do vsebine in mentorico, ki je vedno blizu z odgovori na vaša vprašanja. 


Predznanje

Tečaju boste z lahkoto sledili in znanje v nadgrajeni obliki uporabili pri svojem vsakodnevnem raziskovanju nezavednega, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov v obliki obsežnega pisnega gradiva, sprotno preverjanje znanja in praktične vaje v obliki kvizov, ki vas vodijo skozi razlago zvezd stalnic korak za korakom.  

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Zvezde stalnice?

Modul 1

Uvod v zvezde stalnice


V uvodnem modulu boste spoznali ozvezdja in vse pomembne točke, povezane z ozvezdji, ki jih boste razlagali v naslednjih modulih. Spoznali boste oba zodiaka in razliko med njima. Raziskali boste anatomijo ozvezdij in jih povezali z deli človeškega telesa in nekaterimi simboli. 

Modul 2

Uporaba zvezd stalnic in ozvezdja v astrologiji


Ta modul predstavlja uvod v razdelitev in razlago ozvezdij. Seznanili se boste s 54-imi ozvezdji, ki jih bomo razdelili v tri pomembne skupine. Te so zodiakalna ozvezdja, ozvezdja kraljevske družine in nezodiakalna ozvezdja. Naučili se boste uporabljati zvezde stalnice in spoznali pomembne poudarke za uporabo v natalni astrologiji.  

Modul 3

Zodiakalna ozvezdja I


V tem modulu boste podrobno spoznali prvih šest zodiakalnih ozvezdij. Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov. 

Modul 4

Zodiakalna ozvezdja II


V tem modulu boste podrobno spoznali drugih šest zodiakalnih ozvezdij. Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov. 

Modul 5

Ozvezdja “Kraljevske družine”


V tem modulu boste podrobno spoznali ozvezdja "Kraljevske družine". Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov. 

Modul 6

Nezodiakalna ozvezdja I


V tem modulu boste podrobno spoznali enajst nezodiakalnih ozvezdij. Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov. 

Modul 7

Nezodiakalna ozvezdja II


V tem modulu boste podrobno spoznali trinajst naslednjih nezodiakalnih ozvezdij. Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov. 

Modul 8

Nezodiakalna ozvezdja III


V tem modulu boste podrobno spoznali še enajst nezodiakalnih ozvezdij. Za vsakega od njih boste prejeli podrobno razlago mitologije, povezane z njim. Spoznali boste še pomen posameznih planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami iz izbranega ozvezdja. Znanje boste sproti preverili s pomočjo vaj v obliki kvizov.

Modul 9

Seznam zvezd stalnic po zodiakalnem vrstnem redu


V tem modulu boste našli gradivo, ki vam bo v veliko pomoč kadar nimate dovolj časa, da bi obnovili zgodbo določenega mita ali bi radi le na hitro preverili svoje ugotovitve in jih nadgradili brez večjega ponovnega poglabljanja v snov celotnega tečaja.

Modul 10

Praktični primeri razlage zvezd stalnic


V tem boste s pomočjo praktičnih vaj nadgradili svoje znanje o ozvezdjih in konjunkcijah zvezd stalnic s planeti s praktičnimi primeri razlage različnih horoskopov. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487€ 

(z vključenim 22% DDV)


enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev


Več kot 300 mnenj in ocen

Čutiti je, da želite ljudem res samo dobro

Želela sem se vam zahvaliti za vse napotke, nasvete, naloge. Res sem hvaležna za vsako dobronamerno in vzpodbudno besedo. Hotela sem še dodati to, kar me velikokrat prešine, ko vas poslušam: če bi v šoli imeli takšne učitelje kot ste vi, bi vsi učenci radi hodili v šolo. V začetku, ko sem se začela učiti astrologijo, sem si na YouTube velikokrat predvajala vaše posnetke. Že takrat je v naši hiši "donel" vaš prijeten glas, zdaj pa sploh. Po moje naši sosedje mislijo, da ima mož novo partnerko, ki izjemno veliko govori. Že takrat sem nekako čutila,da se bom enkrat obrnila na vas pri razumevanju astrologije. Tako blizu mi je bil način, kako predajate svoje znanje: tako "ljudsko" - razumljivo, s prijetnim umirjenim glasom in besednega zaklada iz katerega je čutiti, da želite ljudem res samo dobro. Nekako sem vas začutila.

Franja Kumer

Tudi najbolj komplicirane pojme preprosto razložite

Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume!

Zlatka

Hvala za vse vzpodbude in zaupanje

Najlepša hvala za naloge in dobre želje. Upam, da mi bo res uspelo predelati te vaje in osvojiti osnovno znanje astrologije. Ko bom naloge imela pripravljene vam jih bom poslala, da jih pregledate in me opozorite na napake. Tudi jaz bom vesela osebnega srečanja z vami. Pregledala sem tudi delavnice, ki jih pripravljate. Teme so zelo zanimive in mogoče se kakšne delavnice tudi udeležim. Hvala za vse vzpodbude in zaupanje, ki ga imate do mene.

anonimna

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!