Akcija!

Knjiga Učbenik za osnove astrologije

(15 mnenj strank)

19,9744,96 z vključenim DDV

V knjigi Učbenik za osnove astrologije podrobno opisujem temelje astrologije. Spoznali boste osnovne pojme, ki jih morate dobro poznati, preden se lotite razlage katerega koli horoskopa.

Posvetilo za tiskano knjigo

Komu posvetim knjigo? Vpišite samo ime. Če naročate več knjig, imena ločite z vejico. Opomba: Posvetilo lahko dodam le v tiskano knjigo.

Delite:

V knjigi z naslovom Učbenik za osnove astrologije podrobno opisujem temelje astrologije. Tiste osnovne pojme, ki jih morate dobro poznati, preden se lotite razlage katerega koli horoskopa.

Kaj so osnove v astrologiji?

So kot temelji pri gradnji hiše. Če so trdni, imate dobre možnosti, da boste zadovoljni z bivanjem v njej. V kolikor temelji niso trdni, se lahko zgodi, da se bo podrla, čeprav boste vložili še toliko energije v načrtovanje in opremo prostorov.

Osnovam rada rečem kar abeceda astrologije, kajti astrološka znamenja, planeti, hiše in aspekti (odnosi med planeti) vam bodo dali informacije kaj lastnika horoskopa pritegne.

Informacije iz te Učbenika za osnove astrologije vam bodo v pomoč, ko boste razmišljali o karakterju nekoga, o načinu pogovora, ki ga razume, o načinu izkazovanja ljubezni, o vedenju na področju denarja in financ, o odnosu s starši, o možnostih zaposlitve ali lastne kariere in še veliko več.

Knjiga vam bo dala znanje za samostojno raziskovanje astrologije. Potrebovali jo boste tudi pri učenju astrologije, pri tečaju Osnove astrologije in vseh naslednjih tečajih.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Podatki o knjigi

E-knjiga 

Avtorica: Irena Stopar
Prva izdaja, e-knjiga, dostopna na spletni strani https://www.mojaakademija.si
Format: .pdf
Prva izdaja
Lektoriranje: Silva Mizerit
Slike: Marjan Stopar in Irena Stopar
Oblikovanje in računalniški prelom: Andrej Čuček
Oblikovanje naslovnice: Kristjan Stopar
Število strani: 221 strani

Tiskana knjiga 

Avtorica: Irena Stopar
Prva izdaja
Lektoriranje: Silva Mizerit
Slike: Marjan Stopar in Irena Stopar
Oblikovanje in računalniški prelom: Andrej Čuček
Oblikovanje naslovnice: Kristjan Stopar
Število strani: 221 strani
Velikost: 16,8 x 23,5 cm
Mehka vezava

 

Dimenzije Ni na voljo
Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

15 mnenj za Knjiga Učbenik za osnove astrologije

 1. Jasna Kralj (preverjena stranka)

  Irena, hvala za poslano knjigo s posvetilom, ki je napisan prav za mene! Hvala za spodbudo in se veselim novih znanj in ciljam v nebo! Hvala!

 2. Stanislav Lončarič

  Vaša knjiga je perfektna. Nazorna in pregledna in nič mistična, če nočeš. Čestitam!

 3. Nada Vidmar

  Ga. Irena lepo pozdravljena, Še enkrat hvala za vaš klic. Bila sem ga zelo vesela. Knjigo že berem, zelo poučna in zanimiva, super.

 4. Nevenka

  Glede učenja astrologije se odločam že dve desetletji. Ko pa mi je v knjižnici prišla pod roke vaša knjiga, sem se odločila, da jo preberem. Navdušena sem na preprosto razlago, o kateri sem že brala na vaši spletni strani. Se strinjam. Prijavljam se tudi na predstavitev astrologije.

 5. Karmen

  Irena, živjo, Povedati ti moram, da sem navdušena nad knjigo. Vse je tako enostavno. V kombinaciji z nalogami v spletni učilnici, sem se res veliko naučila. Prosim, da mi odpreš naslednji tečaj.

 6. I.

  Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino. 

 7. B.

  Ne bom rekla da si me z izdajo knjige presenetila. Sem bila pa presenečena nad tvojo fantastično razlago. Kolikor mi je poznana literatura v slovenščini je to prva knjiga, ki se je res splača vzeti v roke, če se želiš seznaniti z osnovami astrologije, tako da komaj čakam tvoj izvod nadaljevanja te knjige. 

 8. P.

  …čestitam ti za knjigo, ki si jo napisala in izdala. Veš, da sem jo kupila, ko sem jo zagledala na polici v Mk in prebrala? To je zelo uporaben učbenik in, kar je še prav posebej pohvalno, na enem mestu je zbranih veliko informacij, ki sem jih sama, ko sem začela s študijem astrologije, iskala po mnogih knjigah različnih avtorjev. Bravo Irena.:) Verjamem, da bo mnogim začetnikom olajšal začetne težave in odprl nove in drugačne poglede na astrologijo in njeno uporabnost. Je zdaj na vrsti prognostika? :-)))) Želim ti veliko uspeha in uresničenih sanj tudi v prihodnje. Lep pozdrav, 

 9. B.

  Pozdravljena Irena! Knjiga mi je v veliko veselje, pa sem prepričan da bo mnogim v veliko pomoč. Kot sem že omenil je res dobro napisana. Znaš poiskati bistvo, pa saj kot sem že slišal, je v tvoji šoli tako, kar mislim, da je darilo vesolja, zato ga je vredno negovati. Res sem vesel, da si si vzela čas za pogovor. S teboj bi se lahko človek pogovarjal in pogovarjal, res si prijetna, pozitivno naravnana, želiš ustreči, pomagati, sodelovati, učiti…., pa saj to že sama veš. Na tvoji poti ti želim od srca maksimalno dobro, lepo, pozitivno. Še enkrat hvala. Lp, 

 10. T.

  Ojla, Irena, naj te pohvalim še sam. Kot dolgoletni skeptik do astrologije moram priznati, da sem navdušen nad tvojo preprostostjo in smislom, da najdeš prave besede, ki mi pomagajo, da vidim vsako situacijo v nekoliko drugačni luči. Prijateljsko pa bi te prosil, da ostaneš takšna kot si – tudi zdaj, ko si izdala knjigo. 

 11. M.

  Pozdravljeni, ga. Irena Stopar ! Najprej iskrene čestitke in vsa pohvala vašemu učbeniku za osnove astrologije. Že, ko sem knjigo zagledala na knjižni polici, se mi je zazdelo, da gre za knjigo, ki je nekaj drugačnega od dosedanjih že napisanih knjig o astrologiji. Njen estetski zunanji videz v kombinaciji modre in rumene barve, je bil verjetno izbran z določenim namenom. Z astrologijo se spoznavam že kar nekaj časa, pa se moram še veliko naučiti. Prebrala sem veliko astrološke literature, zato lahko samo pohvalim zelo razumljivo, sistematično in strokovno podano gradivo o osnovah astrologije. S prijaznimi pozdravi, 

 12. Bralka Učbenika za osnove astrologije

  Pozdravljeni! Knjiga, ki ste mi jo poslali po pošti, pa moram priznat, da je zelo dobro in razumljivo napisana. Ko bi le vsi učbeniki bili tako razumljivi.

 13. Milena

  Draga gospa Irena, Zelo sem vesela, ker sem naletela na vašo knjigo. Prebrala sem jo zelo hitro. Najbolj me je presenetilo, kako preprosto znate opisati astrologijo. Tega nisem našla še v nobeni drugi knjigi. Verjemite, prebrala sem jih cel kup. Uspešno delo še naprej vam želim. P.S. Nestrpno čakam nadaljevanje. Sporočite mi, ko izdate naslednjo knjigo.

 14. anonimna

  Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino. 

 15. Boža

  Vašo knjigo uporabljam in je markirana z več listki, da se občasno vračam na posamezne strani, poglavja. Astrologija je res lepa, čudovita in vseobsegajoča veda in vam kar malo zavidam, da ste ji imeli možnost posvetiti toliko časa v vašem življenju. Verjetno bom jaz to storila v naslednjem.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!