Tečaj Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati

(6 mnenj strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 6 mesecev

Tečaj DENAR – KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI je zasnovan kot praktični vodnik do urejenih financ. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost.

Clear

Delite:

Ob upoštevanju nasvetov iz tečaja, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bom s praktičnimi napotki vodila od vašega trenutnega stanja, ki je morda stanje zadolženosti, do postopne osvoboditve od dolgov. Že kmalu boste začeli varčevati za varno prihodnost.

Vsebina tečaja

 1.    Uvod v osebne finance (s spreminjanjem miselnosti)
 2.    7 korakov do finančne svobode
 3.    Hitrejše varčevanje brez odrekanja
 4.    Dodaten zaslužek
 5.    Ob nakupu ali menjavi avtomobila
 6.    Koraki do finančne svobode po osvoboditvi od dolgov
 7.    Otroci in denar
 8.    Denar, komunikacija in odnosi
 9.    Investiranje, astrologija in zakon izmenjave

Moji klienti, ki so sledili povsem enakim napotkom, kot jim boste sledili v tečaju, so se dolgov znebili v nekaj mesecih do v nekaj letih. Njihovi letni prihranki znašajo od 200 € do 4.500 €. Prepričana sem, da boste imeli podobne prihranke tudi vi, če boste naredili, kar vam svetujem  v tečaju.

Tečaj je primeren za vas tudi, če niste zadolženi, pa si želite urediti osebne finance in finančne svobode.

Tečaj poteka preko spleta v Moji Akademiji. Dostop do tečaja boste imeli neomejen doživljenjski in boste lahko šli skozenj znova in znova. Pridružite se nam v tečaju in začnite svojo pot do finančne svobode! Izberite način plačila, zatem kliknite na gumb “Dodaj v košarico” in zaključite naročilo.

Plačilo

Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

6 mnenj za Tečaj Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati

 1. anonimna

  Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

 2. Saša

  Počaščena sem, ker ste me prosili za mnenje glede sodelovanja z vami. Povem lahko, da uživam ob vsakem stiku z vami, čeprav mi je bilo na prvih posvetih težko sprejeti nov način razmišljanja. Ko sem sprejela vaše nasvete, se je zgodil čudež. Do sedaj sem v 6 mesecih odplačala za 800 € dolgov več kot bi jih, če vas ne bi spoznala. Hvala.

 3. Barbara

  To, kar ste me naučili glede ravnanja z denarjem, bi morali učiti v osnovni šoli. Priporočam vas vsem prijateljem in znancem.

 4. Tina Ojsteršek

  Tečaj mi je v celoti super všeč in ga redno proučujem in delam po res najboljših navodilih. Vse pohvale!!

 5. Manuela

  Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

 6. Mojca

  Draga Irena, zgodilo se je nekaj neverjetnega! Včeraj sem se vpisala v tvoj tečaj o denarju in že danes (drugi dan!) imam profit od tečaja. Šla sem v trgovino in nameravala nekaj impulzivno kupiti. Potem pa sem v glavi zaslišala tvoj prijazen glas: “Ali res to potrebuješ?”. Vedela sem, da si želim, ampak se bo nabiral prah in nisem kupila. Namesto tega sem odšla na banko, odprla varčevalni račun in položila denar na račun. Zdaj imam prvič v življenju svoj varčevalni račun! Najlepša hvala. Jaz sem čisto navdušena in sem te že priporočila dvema prijateljicama.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!