Tečaj Karmična astrologija

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Kolikokrat v življenje ste se vprašali, zakaj se dobrim ljudem godijo slabe stvari ali poskušali razumeti, zakaj “vrabca” se je nekaj zgodilo, čeprav ni popolnoma nobenega racionalnega razloga za tisto?

Clear

Delite:

Karmična astrologija – zakon vzroka in posledice

Kolikokrat v življenje ste se vprašali, zakaj se dobrim ljudem godijo slabe stvari ali poskušali razumeti, zakaj “vrabca” se je nekaj zgodilo, čeprav ni popolnoma nobenega racionalnega razloga za tisto? Ste opazovali sebe (ali nekoga drugega), kako ste se spremenili skozi čas in spremenili svoje vrednote, pogled na svet, način komunikacije ali karkoli drugega?

No, s karmičnega vidika je to zelo zanimivo opazovanje. Še več. Karmična astrologija daje zanimive odgovore na poti osebnostne in duhovne rasti.

Karma je zakon vzroka in posledice. Kaže na vaše pretekle in sedanje odločitve ter ravnanja. Karmična astrologija je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere razumete vzroke in posledice svojih ravnanj.

Sočasna razrešitev pretekle in prihodnje karme

Nekateri astrologi, še pogosteje pa vedeževalci in jasnovidci poskušajo najprej definirati “kaj ste bili v preteklem in kaj boste v prihodnjem življenju”. Moje mnenje, ki ga tudi poučujem, je, da je potrebno na takšne ugotovitve pogledati z distance.

Menim, da je bistvo proučevanja karmičnih horoskopov v tem, da si razložite vzroke in posledice svojih ravnanj. Zato se boste v tečaju Karmična astrologija naučili predvsem prepoznavanja prirojenih vzorcev vedenja. Razumeli boste, od kje prihajate in kam greste ter kateri so vaši najpomembnejši “življenjski izpiti”.

Naučili se boste, kako v zdajšnjem trenutku s pomočjo svojih reakcij, odzivov in dejanj vplivate na to, kar se vam bo zgodilo. Najbolj presenetljivo se zdi, da s tem, ko živite prizemljeno življenje na planetu Zemlja, ko z ljubeznijo in razumevanjem sprejemate vse okoli sebe, hkrati rešujete težave preteklosti in prihodnosti.

Karmična astrologija se začenja z rojstnim horoskopom in nadaljuje s karmičnimi horoskopi. Karmični horoskopi so tisti, ki vam povedo o preteklih in prihodnjih življenjih. Z njihovo pomočjo razberete svoje najpomembnejše lekcije ali kot jim sama rada rečem “življenjske izpite”, ki jih morate osvojiti, če želite razrešiti svojo karmo.

Vsega tega in še veliko več se boste naučili v tečaju Karmična astrologija pod mojim mentorstvom.

Vsebina tečaja Karmična astrologija

1. Uvod v karmično astrologijo in Lunin vpliv v karmični astrologiji
2. Vpliv ostalih planetov v karmični astrologiji
3. Pomen 12. hiše v karmični astrologiji
4. Pomen Saturna in 10. hiše v karmični astrologiji
4. Lunina vozla v karmični astrologiji
5. Retrogradni planeti v karmični astrologiji
6. Karmične direkcije
7. Karmične progresije
8. Harmoniki v karmični astrologiji
9. Praktični primeri razlage karmičnih horoskopov

Na tečaju Karmična astrologija boste v uvodnem delu kratko ponovili temeljna teoretična znanja, ki jih boste skozi naslednje module nadgradili s pravili in opisi karmične astrologije. Del tečaja poteka kot praktična razlaga in izračun karmičnih horoskopov.

Po tečaju boste znanje uporabili za razlago karme sebe ali komurkoli drugemu.

Predznanje

Vpis v tečaj Karmična vam priporočam, če že znate razložiti rojstni horoskop in poznate dele prognostike, kot so progresije, direkcije.

V kolikor bi naknadno ugotovili, da nimate dovolj predznanja, boste lahko tečaj odložili za toliko časa kot ga potrebujete, da osvojite predhodno znanje.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v dosedanji spletni učilnici Astro Akademija. Po urejenem vpisu boste pridobili dostop do tečaja Karmična astrologija v njej. Brezplačno boste prejeli dostop do vseh posodobitev tečaja.

Tečaj poteka v obliki gradiva z razlago in vaj – reševanja teoretičnih in praktičnih vprašanj razlage karmičnih horoskopov. Vaje so vodene korak za korakom. Prejeli boste tudi ves material za razlago primerov tečaja. Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Urnik tečajev

Dostop do celotnega tečaja prejmete takoj po urejenem vpisu, običajno isti delovni dan oz. v roku 1 – 3 delovnih dni po prejemu naročila in nakazila.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 5 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Karmična astrologija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!