Tečaj Prognostika

(3 mnenja strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Spoznali boste, kako je mogoče predvidevati prihodnje trende in opazovati pretekle dogodke z drugačnimi očmi. S pomočjo znanja, ki ga boste pridobili, boste vedeli, kako se vnaprej pripraviti in v sedanjem trenutku odreagirati drugače, kot bi, če na stresen vpliv ne bi bili pripravljeni.

Clear

Delite:

Predznanje

Vpis v tečaj Prognostika vam priporočam, če že znate razložiti rojstni horoskop. Kar morate vedeti o prognozi in prognostičnih horoskopih, se boste naučili na tečaju.

V kolikor boste ugotovili, da nimate dovolj predznanja, se lahko naknadno vpišete v tečaj Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II, kjer boste priporočeno predznanje pridobili. S tečajem Prognostika zatem nadaljujte, ko boste znali razložiti rojstni horoskop.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta. Pridobili boste dostop do tečaja Prognostika.

Tečaj poteka v obliki video posnetkov razlage in webinarjev z razlago ter dodatnimi vajami – praktičnimi primeri razlage. Priloženo je gradivo za vaje z vsemi potrebnimi izrisi horoskopov in tabel za razlago. Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite.

Vsebina tečaja Prognostika:

 • Uvod in prognoza iz rojstnega horoskopa, orbisni lok in planetna obdobja
 • Sekundarne progresije
 • Direkcije
 • Terciarne progresije
 • Tranziti
 • Solarni in Lunin povratek
 • Merkurjev, Venerin in Marsov povratek
 • Jupitrov in Saturnov povratek
 • Lunacije in Mrki
 • Življenjski cikli

Tečaj Prognostika poteka v obliki video posnetkov razlage, webinarjev z razlago snovi in razlago praktičnih primerov. Del tečaja vsebuje vrsto kvizov za utrjevanje teoretičnega znanja. Prejeli boste tudi gradiva za vaje z izrisi horoskopov in različnimi tabelami, ki se jih boste naučili uporabiti za namen prognoze.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 5 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

3 mnenja za Tečaj Prognostika

 1. Bernarda

  Tečaj prognostika mi je odprl nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

 2. Ivanka

  Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

 3. Mojca

  Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!