Tečaj Sinastrija – Partnerski, družinski in poslovni odnosi

(3 mnenja strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Skozi celoten tečaj boste raziskovali in ugotavljali, kakšne odnose ustvarjate z različnimi osebami in zakaj tako.

 

Clear

Delite:

Predznanje

Vpis v tečaj Sinastrija vam priporočam, če že znate razložiti rojstni horoskop ali vsaj del horoskopa, povezanega z ljubeznijo, partnerstvom in družino. Kar morate vedeti o primerjavi horoskopov in ugotavljanju, kako se dve osebi razumeta, kaj v odnos prinašata ter kaj lahko pričakujeta od njega, se boste naučili na tečaju.

V kolikor bi naknadno ugotovili, da nimate dovolj predznanja, boste lahko tečaj odložili za toliko časa kot ga potrebujete, da osvojite predhodno znanje.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v spletni učilnici Moja Akademija. Po urejenem vpisu boste pridobili dostop do tečaja Sinastrija.

Tečaj poteka v obliki video posnetkov z razlago ter obsežnimi dodatnimi vajami – praktičnimi primeri razlage. Vaje so vodene korak za korakom. Prejeli boste tudi izrise horoskopov in tabel za razlago primerov tečaja. Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Po tečaju boste znali oceniti, kako dober partnerski odnos lahko ustvarite z nekom, katere lastnosti vaju ovirajo in katere ohranjajo vajino srečno skupnost. Naučili se boste razumeti družinsko dinamiko in potrebe vsakega od družinskih članov. Zlahka se boste odločili, kako blizu doma ostati in zakaj. Vedeli boste, kaj vam prinaša posamezen poslovni partner, kako se odločiti glede poslovnega sodelovanja in koliko uspeha lahko pričakujete skupaj.

Vsebina tečaja Sinastrija:

 • Modul 1: Uvod v sinastrijo
 • Modul 2: Planeti v sinastriji
 • Modul 3: Ujemanje v partnerskem odnosu
 • Modul 4: Kompozit
 • Modul 5: Praktični primer razlage partnerskega odnosa
 • Modul 6: Družinski odnosi
 • Modul 7: Poslovni odnosi
 • Modul 8: Zaključek tečaja in koristne informacije

Tečaj Sinastrija poteka preko interneta v Moji Akademiji v obliki video posnetkov razlage, webinarjev z razlago snovi in razlago praktičnih primerov pod mentorstvom Irene Stopar. Prejeli boste vse materiale za vaje (izrise horoskopov in pripadajočih tabel).

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 5 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

3 mnenja za Tečaj Sinastrija – Partnerski, družinski in poslovni odnosi

 1. Ivanka Podpečan

  Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

 2. Boris

  Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

 3. Tjaša Saje

  Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki ti tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!