Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

129,00

Pod vplivom Lune in mrkov s(m)o ljudje zelo občutljivi, ranljivi in včasih celo depresivni.

Manj znano med ljudmi je, da lahko Luna s svojimi menami in mrki delujejo tudi ugodno na razplet dogodkov in vaše počutje. Zato boste lahko to silno energijo uporabili za lažje ustvarjanje in uresničevanje svojih želja. Naj Luna vpliva na vas ali ne, skoraj zagotovo je v vaši bližini nekdo, ki je občutljiv nanjo.

Skozi tečaj boste spoznali vzroke – zakaj se pod vplivom Lune in mrkov nekaj dogaja v vašem življenju, ali bo na vas (ali nekoga drugega) vplivala polna luna, prazna luna ali določen mrk ali pa vas bo določen obšel. Dodani so napotki, kako ravnati pod njihovim vplivi.

Po končanem tečaju si boste lahko prihranili marsikatero grenko izkušnjo, izgubo partnerskega odnosa, težave v družini ali neuspeh v vašem življenju.

V tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov boste spoznali

 • Sonce, Luno in Lunina vozla
 • Lunine mene
 • Kako uporabiti Lunine mene pri razlagi rojstnega horoskopa
 • Mrki (kaj so mrki, razlaga ciklov in serij mrkov ter njihova moč)
 • Mrki v znamenjih, hišah in aspektih (osnovna razlaga)
 • Mrki v astroloških znamenjih (za vsa znamenja zodiaka)
 • Mrki v hišah (pregled za vsako hišo posebej)
 • Mrki v aspektih (posebej za aspekt z vsakim od planetov)
 • Razlaga mrkov v vašem horoskopu (napotki za razlago in dodatne usmeritve)
 • Prenatalni mrk in uporaba v rojstnem horoskopu
 • Praktični primeri razlage (praktični prikaz vsega, kar se naučite v tečaju in kako to uporabiti v vašem življenju)
 • Pripomoček – Delovni zvezek ali “plonk listek” z vodenimi vajami za lastno razlago

​Predznanje

Predznanje ni pogoj za vpis v tečaj, saj je v njem vse podrobno razloženo. Morate pa poznati osnovne astrološke pojme in razlago horoskopa, če želite izkoristiti vse prednosti tečaja.

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika – pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana. Sonja Hočevar

 

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln “grozečih” planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA. Andreja Puc

Prijavite se s klikom na gumb Dodaj v košarico, sledite navodilom na ekranu in začnite spoznavati Luno, Lunine mene, mrke in njihov vpliv na vaše življenje že danes.

Ob nakupu boste pridobili 129 Zvezdic-e!
Izdelek je za člane na voljo pod ugodnejšimi pogoji. Član postanete z izbiro Knjiga Skrivnostni svet Luninih men in mrkov – E-izvod ali Knjiga Skrivnostni svet Luninih men in mrkov – Tiskan-e-izvod!

Šifra: 000174 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Prejeli boste

Tečaj poteka preko spleta.

Prejeli boste dostop do video posnetkov celotnega tečaja, e-knjigo, delovni zvezek, imenovan “plonk listek” z vodenimi napotki za samostojno razlago, izrise horoskopov vseh primerov v tečaju in bonus brezplačno udeležbo na prvem webinarju v času mrkov.

V tečaju boste prejeli vse, kar potrebujete za koristno uporabo Luninih men in mrkov v svojem življenju, pri razumevanju svojih bližnjih ter za pomoč ljudem, ki jim želite pomagati.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov”

Morda vam bo prav tako všeč…