Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

39,0078,00

Astrološki programi vam izračunajo skoraj karkoli, povezano z astrologijo. V praksi se ljudje soočajo s težavo, ker so izračuni napačni ali pomanjkljivi. Mnogi pa programa ne znajo izkoristiti in ga pravilno uporabiti.

Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire je namenjen ljudem, ki že imajo astrološki program Solar Fire, ga načrtujejo kupiti ali bi se iz drugih razlogov radi naučili uporabljati program tako, da bo izračunal pravilne postavitve in izrisal pravilne horoskope. Ti so predpogoj za kakršno koli pravilno razlago horoskopov.

Tečaj poteka preko spleta in je pripravljen v obliki natančnih video posnetkov v slovenskem jeziku, kjer vam podrobno pokažem nastavitve in uporabo kot program uporabljam sama.

V video posnetkih so dodane animacije in poudarki, zaradi katerih boste še lažje našli vse funkcije programa, ki jih morate nastaviti oz. uporabiti, če želite, da bo pravilno in enostavno deloval.

Tečaj je razdeljen na dva dela.

  1. Nastavitve astrološkega programa Solar Fire
  2. Uporaba astrološkega programa Solar Fire

Po zaključenem tečaju, boste imeli zanesljivo nastavljen program in ga boste znali uporabljati kot profesionalni astrolog.

Počisti

Ob nakupu boste pridobili do 78 Zvezdic-e.

Izdelek je za člane na voljo pod ugodnejšimi pogoji. Član postanete z izbiro Profesionalni astrološki program Solar Fire!

Dodatne informacije

Nastavitve ali uporaba

Nastavitve programa Solar Fire, Uporaba programa Solar Fire, Celoten tečaj Nastavitve in uporaba programa Solar Fire

1 mnenje za Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire

  1. Ocenjeno 5 od 5

    bilten (preverjena stranka)

    Odličen tečaj, po katerem sem lahko nastavila program Solar Fire in ga znam tudi uporabiti.

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…