Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire

(3 mnenja strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 3 mesecev

Astrološki programi vam izračunajo skoraj karkoli, povezano z astrologijo. V praksi se ljudje soočajo s težavo, ker so izračuni napačni ali pomanjkljivi. Mnogi pa programa ne znajo izkoristiti in ga pravilno uporabiti.

 

Clear

Delite:

Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire je namenjen ljudem, ki že imajo astrološki program Solar Fire, ga načrtujejo kupiti ali bi se iz drugih razlogov radi naučili uporabljati program tako, da bo izračunal pravilne postavitve in izrisal pravilne horoskope. Ti so predpogoj za kakršno koli pravilno razlago horoskopov.

Tečaj poteka preko spleta in je pripravljen v obliki natančnih video posnetkov v slovenskem jeziku, kjer vam podrobno pokažem nastavitve in uporabo kot program uporabljam sama.

V video posnetkih so dodane animacije in poudarki, zaradi katerih boste še lažje našli vse funkcije programa, ki jih morate nastaviti oz. uporabiti, če želite, da bo pravilno in enostavno deloval.

Tečaj je razdeljen na dva dela.

 1. Nastavitve astrološkega programa Solar Fire
 2. Uporaba astrološkega programa Solar Fire

Po zaključenem tečaju, boste lahko zanesljivo nastavili in podrobno spoznali program ter ga boste znali uporabljati kot profesionalni astrolog.

Plačilo

Plačilo v 3 obrokih, Takojšnje plačilo

3 mnenja za Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire

 1. Marjana Krm (preverjena stranka)

  Skozi Irenin tečaj sem »hodila« kar eno leto od nakupa programa. Zakaj? Skladno z mojim astrološkim znanjem. Od Osnov, preko Horarne ter Prognostike, počasi, počasi, počasi.
  S programom moraš delati po pameti, drugače se »zaštrikaš«. Kadar se ustavi, se vračam na zapiske in še enkrat v Module.
  Priporočam kot nujno potrebno.

 2. Anja (preverjena stranka)

  Izbrala sem celoten tečaj in uspela nastaviti astrološki program tako, da dela pravilno. Najbolj pomembno: Sedaj ga poznam precej bolje in ni mi več tako zahteven, kot se mi je zdel na začetku. Skozi lekcije sem prišla do odgovorov na vprašanja, ki so me mučila.
  Dober nakup sem opravila!

 3. bilten (preverjena stranka)

  Odličen tečaj, po katerem sem lahko nastavila program Solar Fire in ga znam tudi uporabiti.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!