Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop

(4 mnenja strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 6 mesecev

​Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A, v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve.

Clear

Delite:

Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Tovrstno dogajanje je opisano v vašem rojstnem horoskopu kot vaše slabosti, pretirane strasti ali občutek nezadostnosti.

Spoznate kdo ste, kaj resnično želite in končno uresničite svoje sanje

Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop vas bo pripeljal do odgovorov na vprašanja in dileme, ki si jih postavljate iz dneva v dan. Pomagal vam bo do uresničitve vaših sanj, ki se vam danes še izmikajo. Z njegovo pomočjo boste:

 • Odkrivali boste vzroke in možne rešitve, s pomočjo katerih jih boste odpravili.
 • Bolje se boste zavedali svojih sposobnosti in jih postopoma začeli udejanjati v svojem življenju. S tem bodo skrbi in razočaranja postajala manjša.
 • Vse pogosteje se boste lahko nasmejali, manj boste zamerljivi in lažje boste razumeli tudi druge ljudi.
 • Spoznanja vam bodo v pomoč pri ustvarjanju boljših odnosov, dvigu samozavesti, odločitvah glede vaše karierne poti, zastavljanju takšnih ciljev, ki jih boste lahko udejanjili in še mnogo drugega.
 • Razumeli boste, v katerih okoliščinah lahko računate na podporo okolja in kdaj si boste morali pot do svoje sreče utreti sami.

Po končanem tečaju boste pridobili dovolj poguma, da si pogledate odkrito v oči, razvijate strpnost in boljše odnose.

Potek tečaja

Tečaj poteka preko interneta v spletni učilnici Moja Akademija z neomejenim doživljenjskim dostopom, da greste lahko skozi vaje znova in znova kadarkoli želite.

Kaj prejmete

Poleg video posnetkov razlage, boste prejeli obsežne delovne liste (delovni zvezek) z vajami in podporo na vaši novi poti v lepše življenje. Na vaša vprašanja bom odgovarjala vaša mentorica Irena Stopar. Povezali se boste lahko z drugimi člani tečaja v Moji Akademiji in posebni zasebni Facebook skupini.

Za hitrejšo spremembo izkoristite moje mentorstvo in podporo drugih udeležencev tečaja.

Katero od opcij ste izbrali?

 

Plačilo

Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

4 mnenja za Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop

 1. Nuška

  Vaš odnos do astrologije je tako drugačen o moji dosedanji predstavi o tem. Res ste me prepričali, da je ta veda bogata za človekovo osebno rast in da to ni kar neko prebiranje horoskopov. Prav lep odnos imate do nas, ki brskamo po svojih zadovoljstvih in nezadovoljstvih in nam dajete neko moč in nas prijazno vzpodbujate in opogumljate.

 2. Marija

  Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

 3. Maja

  Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

 4. Maja S.

  Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo…; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!