Webinar Aspekti

57,00 z vključenim DDV

Za ljudi, ki želijo  izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da hitreje prepoznate aspekte v horoskopu in presodite, ali spadajo med dovolj “močne”, da jih je vredno uporabiti pri razlagi.

Delite:

Največja težava pri razlagi horoskopa je najti prave besede in hitro prilagoditi opise osebi, ki ji horoskop razlagate.

Webinar Aspekti je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da hitreje prepoznate aspekte v horoskopu in presodite, ali spadajo med dovolj “močne”, da jih je vredno uporabiti pri razlagi. S treningom prepoznavanja aspektov boste hitro ugotovili, ali je posamezen aspekt vredno razlagati v horoskopu.

Webinar vsebuje kratko razlago. Glavnino časa je praktičen z veliko vajami razvijanja spoznanj o aspektih.

Predznanje

Webinar je namenjen poglobljenemu študiju, prepoznavanju in razumevanju aspektov v astrologiji. Lahko mu boste sledili in napotke ter primere vaj izkoristili, če vas astrologija zanima. Za nadgradnjo znanja priporočam knjigo Učbenik za osnove astrologije, tečaj Aspekti.

Obseg in dostop do webinarja

Webinar poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do webinarja Webinar Osnove astrologije – Vaje – Aspekti.

Za webinar vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek webinarja z vajami, nekaj časa priporočam, da si vzamete za samostojne vaje.

Prispevek za webinar plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webinar Aspekti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!