Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka

57,00 z vključenim DDV

Webinar Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa.

Delite:

Največja težava pri razlagi horoskopa je najti prave besede in hitro prilagoditi opise osebi, ki ji horoskop razlagate. Pri dodatnih pokazateljih kot so gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka pa se pojavi dodaten izziv, ali bi jih upoštevali in v kolikšni meri.

Webinar Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da uporabijo pri razlagi horoskopa tiste informacije iz horoskopa, ki jim dejansko dajo prave odgovore. Po webinarju boste vedeli, kdaj uporabiti gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka pri razlagi katerega koli horoskopa.

Webinar vsebuje razlago in primere.

Predznanje

Webinar je namenjen poglobljenemu študiju in razumevanju gibanja planetov (direktno, retrogradno in stacionarno), osnov zvezd stalnic, arabskih točk in stopinj zodiaka. Lahko mu boste sledili in napotke ter primere vaj izkoristili, če vas astrologija zanima. Za nadgradnjo znanja priporočam knjigo Učbenik za osnove astrologije, tečaj Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka.

Obseg in dostop do webinarja

Webinar poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do webinarja Webinar Osnove astrologije – Vaje – Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, stopinje zodiaka.

Za webinar vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek webinarja z vajami, nekaj časa priporočam, da si vzamete za samostojne vaje.

Prispevek za webinar plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!