Webinar Hiše v astrologiji

57,00 z vključenim DDV

Za ljudi, želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu hiš v horoskopu.

Delite:

Največja težava pri razlagi horoskopa je najti prave besede in hitro prilagoditi opise osebi, ki ji horoskop razlagate.

Webinar Planeti v znamenjih je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu hiš v horoskopu. S treningom opisov hiš boste hitro našli prave opise in jih prilagodili razlagi katerega koli horoskopa.

Webinar vsebuje kratko razlago. Glavnino časa je praktičen z veliko vajami razvijanja spoznanj o planetih.

Predznanje

Webinar je namenjen poglobljenemu študiju in razumevanju hiš v astrologiji. Lahko mu boste sledili in napotke ter primere vaj izkoristili, če vas astrologija zanima. Za nadgradnjo znanja priporočam knjigo Učbenik za osnove astrologije in tečaj Hiše.

Obseg in dostop do webinarja

Webinar poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do webinarja Webinar Osnove astrologije – Vaje – Hiše.

Za webinar vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek webinarja z vajami, nekaj časa priporočam, da si vzamete za samostojne vaje.

Prispevek za webinar plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webinar Hiše v astrologiji”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!