Webinar Planeti v znamenjih

57,00 z vključenim DDV

Za ljudi, , ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov v znamenjih iz horoskopa.

Delite:

Največja težava pri razlagi horoskopa je najti prave besede in hitro prilagoditi opise osebi, ki ji horoskop razlagate.

Webinar Planeti v znamenjih je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov v znamenjih iz horoskopa. S treningom opisov planetov boste hitro našli prave opise in jih prilagodili razlagi katerega koli horoskopa.

Webinar vsebuje kratko razlago. Glavnino časa je praktičen z veliko vajami razvijanja spoznanj o planetih.

Predznanje

Webinar je namenjen poglobljenemu študiju in razumevanju planetov v astroloških znamenjih. Lahko mu boste sledili in napotke ter primere vaj izkoristili, če vas astrologija zanima. Za nadgradnjo znanja priporočam knjigo Učbenik za osnove astrologije, tečaja Astrološka znamenja in Planeti.

Obseg in dostop do webinarja

Webinar poteka preko spleta v Moji Akademiji. Pridobili boste dostop do webinarja Webinar Osnove astrologije – Vaje – Planeti v znamenjih.

Za webinar vam priporočam, da si vzamete čas za okoli 4 šolske ure vaj. Prejeli boste posnetek webinarja z vajami, nekaj časa priporočam, da si vzamete za samostojne vaje.

Prispevek za webinar plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do njega kadarkoli si zaželite znova in znova.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Webinar Planeti v znamenjih”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!