Urejene osebne finance


Ste si že kdaj rekli kaj podobnega: "Sita sem težav na finančnem področju! Želim urediti osebne finance, imeti plus na računu, finančno zadihati in imeti nadzor nad svojim denarjem."

Če ste prikimali, ste na pravem mestu, kjer se boste naučili najbolj preprostega ravnanja z denarjem tako, da vam bo služil, namesto, da bi vam jemal dragoceni čas in energijo. 

Vaše potovanje do urejenih osebnih financ

Svojo finančno situacijo najbolje poznate sami. V kolikor ste zgoraj prikimali, boste skoraj zagotovo potrebovali nekaj dodatne pomoči in namigov, kako se lotiti urejanja svojih osebnih financ, da vam bo denar začel prinašati koristi namesto izgub in razočaranj. 

Prav dosti vam ne bo koristilo, če si zatiskate oči pred resnico. Ne glede na to, v kakšnih okoliščinah ste se znašli, vam zagotavljam, da lahko naredite vsaj nekaj malega, da jih že kmalu izboljšate. Imate več možnosti in pri prav vsaki lahko uspete v svojih prizadevanjih do finančne svobode.

Kako dalje?

Lahko nadaljujete kot ste počeli doslej. Lahko se jezite, se počutite nemočni, začnete in odnehate ali si celo rečete, da vam pa nikoli ne bo uspelo.

Lahko pa se odločite za spremembo, se ji zavežete in začnete z denarjem ravnati drugače že danes, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate. Po tej poti sprememb lahko potujete sami ali pohitrite proces, v katerem vam bo ostalo več denarja kot doslej tako, da si omislite pomoč. Če potrebujete oporo in motivacijo za začetek, ste na pravi strani, kajti namenjena je prav vam.

Na tej strani spodaj boste našli gumbe s povezavami, ki vas vodijo do več informacij o knjigi in o tečaju z istim naslovom - DENAR - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati. Avtorica obeh je Irena Stopar, ki je v tečaju vaša mentorica.  


Knjiga ali tečaj?

Knjiga o denarju

Urejene osebne finance so ena najbolj preprostih zadev, s katerimi lahko začnete spreminjati svoje navade. Denar zahteva nekaj preprostih dobrih navad in rutine, ki prinašajo dobro še na druga področja vašega življenja. Naučite se jih s pomočjo knjige o denarju.

Tečaj o denarju

Ljudje, ki imajo urejene osebne finance in so brez dolgov, imajo pogosto več časa, energije in si lahko privoščijo precej več svobode kot tisti, ki so zadolženi do vratu. Ta tečaj vam ponuja znanje, da končno finančno zadihate tudi vi in na lastni koži preizkusite občutek svobode


O avtorici - Irena Stopar


Irena Stopar je avtorica in mentorica, ki se je prvih korakov v urejene osebne finance naučila od očeta že v rani mladosti. Ob ukvarjanju z astrologijo je srečala ogromno ljudi, ki so bili zadolženi do vratu, slabo plačani in niso znali narediti finančne preobrazbe. 

Knjigo in tečaj DENAR - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati je ustvarila z namenom, da jim pomaga do razrešitve dolgov. Izkazalo se je, da po obeh segajo tudi ljudje, ki imajo stabilne, visoke dohodke, privarčevan denar in znajo ravnati z njim. 

Irena Stopar


Kaj pravijo naše stranke

Ustvarila sem 1,000€ in se znebila limita

Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

anonimna

Že drugi dan imam profit od tečaja

Draga Irena, zgodilo se je nekaj neverjetnega! Včeraj sem se vpisala v tvoj tečaj o denarju in že danes (drugi dan!) imam profit od tečaja. Šla sem v trgovino in nameravala nekaj impulzivno kupiti. Potem pa sem v glavi zaslišala tvoj prijazen glas: “Ali res to potrebuješ?”. Vedela sem, da si želim, ampak se bo nabiral prah in nisem kupila. Namesto tega sem odšla na banko, odprla varčevalni račun in položila denar na račun. Zdaj imam prvič v življenju svoj varčevalni račun! Najlepša hvala. Jaz sem čisto navdušena in sem te že priporočila dvema prijateljicama.

Mojca

Super tečaj

Tečaj mi je v celoti super všeč in ga redno proučujem in delam po res najboljših navodilih. Vse pohvale!!

Tina Ojsteršek

To bi morali učiti v osnovni šoli

To, kar ste me naučili glede ravnanja z denarjem, bi morali učiti v osnovni šoli. Priporočam vas vsem prijateljem in znancem.

Barbara

Zgodil se je čudež

Počaščena sem, ker ste me prosili za mnenje glede sodelovanja z vami. Povem lahko, da uživam ob vsakem stiku z vami, čeprav mi je bilo na prvih posvetih težko sprejeti nov način razmišljanja. Ko sem sprejela vaše nasvete, se je zgodil čudež. Do sedaj sem v 6 mesecih odplačala za 800 € dolgov več kot bi jih, če vas ne bi spoznala. Hvala.

Saša

Lep in zelo uporaben tečaj

Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

Manuela
>
Success message!
Warning message!
Error message!