Mundana astrologija

Trenutno je na voljo samo teoretični del tečaja.

Tečaj bo v celoti na voljo za vpis v šolskem letu 2022/2023


Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je mundana astrologija?

Vsi smo vpeti v politično, gospodarsko in družbeno okolje. To okolje od nas zahteva določene vzorce ravnanja, nas ovira pri naših načrtih ali ustvarja pogoje za našo rast in razvoj. Kako se počutite v okolju in koliko ovir ali priložnosti čutite v njem, je odvisno od vašega rojstnega horoskopa.

Spoznali boste, da ima vsaka država oz. geografsko območje na zemlji svoje značilnosti. Od tega, pod katero astrološko znamenje spada, je odvisen tudi njen dolgoročni razvoj. Ne govorim oobdobju 10-20 let, pač pa o stoletnem ali tisočletnem razvoju in možnosti napredovanja njenih prebivalcev. To boste znali prepoznati za vsaj 30 krajev in držav vsega sveta.

Že od

25.00€

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 33 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Mundana astrologija

Na tečaju Mundana astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi, ki veljajo v mundani astrologiji. Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu splošnih ciklusov planetov ter horoskopov držav na življenje lastnika horoskopa.

Celoten tečaj poteka na primeru iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali na osebnem posvetu.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja razlaga horoskopa?

8

Modulov

139

Lekcij

7

Kvizov

Vsaka država ima tudi lastni rojstni horoskop. Kajti tudi država “se rodi” v določenem trenutku na določenem kraju. Iz tega horoskopa lahko sklepate, katere so najvidnejše preizkušnje, nevarnosti in priložnosti zanjo. Kako prepoznati dogajanje v državi, boste proučevali na primeru Slovenije.

S pomočjo prognostičnih horoskopov lahko ugotavljate, kaj se bo v državi dogajajo v izbranem obdobju. Podobno, kot velja za posameznika, se tudi država razvija in zori. Proučevali boste napovedi za Slovenijo.

Poseben del tečaja predstavlja ugotavljanje, kako se vi počutite v svoji domovini. Naučili se boste simulirati situacije, kako bi se vam godilo, če bi se preselili v tujo državo. Bi vam bilo bolje? Ali morda slabše? Kaj in kako bi se spremenilo v vašem življenju?

Namesto, da bi bivanje v tuji državi preizkušali na lastni koži, lahko preprosto preverite, kaj o tem govori vaš horoskop še preden se odločite za selitev, iskanje službe ali odpiranje podjetja v tujini.


Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog. V delu, ki govori o prognozi, morate imeti tudi znanje s področja Prognostike.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Horarna astrologija na preprost način

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Andreja Puc

Zanimivo in uporabno za vsak dan

Tečaju bi dala 5 zvezdic . Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al mahdawi

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Mundana astrologija?

Modul 1

Uvod v mundano astrologijo


V uvodnem delu boste spoznali kaj je mundana astrologija in njeno osredotočenost na politično ureditev, gospodarstvo ter druge dogodke svetovnih razsežnosti. Spoznali boste bistvo horoskopa vladarjev in horoskop države. 

Modul 2

Planeti v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali vlogo planetov v mundani astrologiji s poudarkom na njihovi vladavini. 

Modul 3

Hiše v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali hiše v mundani astrologiji, da boste vedno vedeli kaj opisuje posamezna hiša, saj so opisi drugačni od natalne astrologije. 

Modul 4

Razdelitev sveta v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali kako je razdeljen svet in katerim astrološkim znamenjem pripadajo različne države. Naučili se boste oceniti kaj predstavlja neko geografsko območje ter v katero smer se država razvija. 

Modul 5

Ciklusi planetov v mundani astrologiji in vstop v nova znamenja


Ciklusi planetov predstavljajo neke vrste mejnike v zgodovini človeštva. V tem modulu boste začeli razumevati, kaj posamezen čas prinaša in kako dolgo traja posamezen cikel, v katerem prihaja do napredka človeštva. 

Modul 6

Primeri izbranih mundanih horoskopov – Odkritje planetov


V tem modulu boste spoznali horoskope odkritja planetov in z njimi povezane začetke sprememb naše civilizacije. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Modul 7

Primeri izbranih mundanih horoskopov – Slovenija in svet


V tem modulu boste spoznali horoskop Slovenije in dodatne zanimive horoskope, povezane z njo. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Modul 8

Primeri izbranih mundanih horoskopov


V tem modulu boste prejeli dodatne primere mundanih horoskopov in razlago le-teh. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

259


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

47


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

25


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Jasna razlaga, še vaš glas deluje kot meditacija

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Cvetka Rovšek

Aktivno sodelovanje, zanimivi in različni primeri

Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5... no, potem pa 5 zvezdic. 🙂 Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

Barbara Knez

Sproščeno, zanimivo in fajn razloženo

Irena nas velikokrat preseneti tudi z kakšnim bonus webinarjem, ki so potem dodani znotraj tečaja, da se lahko kadarkoli vračamo in ponavljamo. Meni osebno se zdi zelo sproščeno, zanimivo in fajn razloženo, da ima človek veselje se poglabljati v astrologijo! Tako kot nam Irena vedno reče, da si naj damo petko, tudi jaz dajem 5 temu tečaju. Hvala, hvala.

Anja

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

259


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

47


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

25


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>