Astrološki tečaj Mundana astrologija

Tečaj bo na voljo za vpis v šolskem letu 2022/2023


Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je mundana astrologija?

Vsi smo vpeti v politično, gospodarsko in družbeno okolje. To okolje od nas zahteva določene vzorce ravnanja, nas ovira pri naših načrtih ali ustvarja pogoje za našo rast in razvoj. Kako se počutite v okolju in koliko ovir ali priložnosti čutite v njem, je odvisno od vašega rojstnega horoskopa.

Spoznali boste, da ima vsaka država oz. geografsko območje na zemlji svoje značilnosti. Od tega, pod katero astrološko znamenje spada, je odvisen tudi njen dolgoročni razvoj. Ne govorim oobdobju 10-20 let, pač pa o stoletnem ali tisočletnem razvoju in možnosti napredovanja njenih prebivalcev. To boste znali prepoznati za vsaj 30 krajev in držav vsega sveta.

Že od

29.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 33 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Mundana astrologija

Na tečaju Mundana astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi, ki veljajo v mundani astrologiji. Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu splošnih ciklusov planetov ter horoskopov držav na življenje lastnika horoskopa.

Celoten tečaj poteka na primeru iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali na osebnem posvetu.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja razlaga horoskopa?

8

Modulov

139

Lekcij

7

Kvizov

Vsaka država ima tudi lastni rojstni horoskop. Kajti tudi država “se rodi” v določenem trenutku na določenem kraju. Iz tega horoskopa lahko sklepate, katere so najvidnejše preizkušnje, nevarnosti in priložnosti zanjo. Kako prepoznati dogajanje v državi, boste proučevali na primeru Slovenije.

S pomočjo prognostičnih horoskopov lahko ugotavljate, kaj se bo v državi dogajajo v izbranem obdobju. Podobno, kot velja za posameznika, se tudi država razvija in zori. Proučevali boste napovedi za Slovenijo.

Poseben del tečaja predstavlja ugotavljanje, kako se vi počutite v svoji domovini. Naučili se boste simulirati situacije, kako bi se vam godilo, če bi se preselili v tujo državo. Bi vam bilo bolje? Ali morda slabše? Kaj in kako bi se spremenilo v vašem življenju?

Namesto, da bi bivanje v tuji državi preizkušali na lastni koži, lahko preprosto preverite, kaj o tem govori vaš horoskop še preden se odločite za selitev, iskanje službe ali odpiranje podjetja v tujini.


Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog. V delu, ki govori o prognozi, morate imeti tudi znanje s področja Prognostike.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Lažje in bolj pregledno

Draga moja mentorica! Najlepša hvala, ker si nam ustvarila Mojo Akademijo. Nad tvojimi tečaji sem že vrsto let navdušena. Zdaj, ko imamo še novo, super moderno spletno učilnico, je vse še lažje in bolj pregledno. Sigurno je za teboj veliko dela, ampak mi, tvoji študenti, resnično še bolj uživamo v tečajih. Čestitke!

Gordana

Hitro dojameš snov

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika – pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana. Sonja Hočevar

Sonja Hočevar

Odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Mundana astrologija?

Modul 1

Uvod v mundano astrologijo


V uvodnem delu boste spoznali kaj je mundana astrologija in njeno osredotočenost na politično ureditev, gospodarstvo ter druge dogodke svetovnih razsežnosti. Spoznali boste bistvo horoskopa vladarjev in horoskop države. 

Modul 2

Planeti v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali vlogo planetov v mundani astrologiji s poudarkom na njihovi vladavini. 

Modul 3

Hiše v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali hiše v mundani astrologiji, da boste vedno vedeli kaj opisuje posamezna hiša, saj so opisi drugačni od natalne astrologije. 

Modul 4

Razdelitev sveta v mundani astrologiji


V tem modulu boste spoznali kako je razdeljen svet in katerim astrološkim znamenjem pripadajo različne države. Naučili se boste oceniti kaj predstavlja neko geografsko območje ter v katero smer se država razvija. 

Modul 5

Ciklusi planetov v mundani astrologiji in vstop v nova znamenja


Ciklusi planetov predstavljajo neke vrste mejnike v zgodovini človeštva. V tem modulu boste začeli razumevati, kaj posamezen čas prinaša in kako dolgo traja posamezen cikel, v katerem prihaja do napredka človeštva. 

Modul 6

Primeri izbranih mundanih horoskopov – Odkritje planetov


V tem modulu boste spoznali horoskope odkritja planetov in z njimi povezane začetke sprememb naše civilizacije. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Modul 7

Primeri izbranih mundanih horoskopov – Slovenija in svet


V tem modulu boste spoznali horoskop Slovenije in dodatne zanimive horoskope, povezane z njo. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Modul 8

Primeri izbranih mundanih horoskopov


V tem modulu boste prejeli dodatne primere mundanih horoskopov in razlago le-teh. Modul v celoti predstavlja praktično razlago mundanih horoskopov. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

297

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

55

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

29

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Hitro dojameš snov

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika – pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana. Sonja Hočevar

Sonja Hočevar

Točno to sem potrebovala

Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

Zdenka

Veliko primerov za vaje

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

297

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

55

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

29

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!