Mars v biku vztraja in zaključi 

Mars v biku svojim pripadnikom prinaša vztrajnost in pogum, da se lotijo celo skoraj nemogočih zadev, pri njih vztrajajo in jih uspešno zaključijo. Ni tako vihrav kot je za tipičnega Marsa značilno, pač pa je pripravljen narediti dober načrt in se spraviti v akcijo šele, ko je prepričan, da ga bo lahko uresničil. 

Je vztrajen in si s trdim delom prizadeva za uresničitev aktivnosti, ki si jih je zastavil. Ne obupa ob vsaki malenkosti in ne menja smeri svojega življenja vsakih pet minut. Pogumno pogleda vsemu v oči in se vsakokrat vpraša, ali ga bo tista pot resnično pripeljala do cilja. 

Kadar počnete karkoli, kjer potrebujete veliko energije in moči, celo fizične moči, boste težko našli boljšega sopotnika in motivatorja kot je Mars v biku. Če ste rojeni z njim, to veste. A, četudi imate Marsa v kakšnem bolj aktivnem znamenju in boste izkoristili le njegov vpliv v času, ko se giblje skozi astrološko znamenje bik, boste lahko spoznali njegovo veliko moč in srčnost. 

Mars v biku poskrbi za materialno varnost

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu postavljenega Marsa v biku, ničesar ne prepustijo naključju. Vsako stvar si temeljito ogledajo in o njej premišljujejo dlje kot bi na prvi pogled pričakovali ali si želeli. Pri tem sledijo načelu, da je nekaj vredno, če je materialno otipljivo in možno v realnem življenju. 

Ne spadajo med filozofe, pač pa so praktični in zanesljivi. Pri tem imajo izjemen čut za vrednost. Pri svojem delu ali drugih aktivnostih imajo vedno pred seboj materialni in finančni vidik zadeve. zato jih nekateri označijo kot "materialiste". V resnici imajo radi red in stabilnost tudi pri osebnih in drugih financah. 

Zavedajo se, da jim urejene finance lahko omogočijo lepše, lagodnejše življenje, saj imajo radi udobje in dragocene stvari. Kot zaposleni, se znajo pogajati za primerno plačilo. V zameno se bodo potrudili in delo korektno opravili, saj spadajo med pridne in zanesljive delavce. 

Mars v biku in njegova počasnost

Mars v biku marsikaterega zelo aktivnega in hitrega človeka spravi ob pamet s svojo počasnostjo. Počasi se odločajo, počasi delajo in si znajo vzeti čas zase ter si odpočiti v udobju svojega doma po napornem delu. Če od njih pričakujete hiter odgovor, ste tu naleteli na nekoga, ki si želi in si mora vzeti več časa za razmislek, preden vam lahko odgovori. 

Kadar takšna oseba nekaj dela, njena priprava dela lahko traja veliko dlje časa kot si želite ali kot se vam zdi primerno. Pri tem se ne pusti motiti. Zlahka vam bo povedala, da jo pustite pri miru in ji dovolite, da se pripravi na popolno izvedbo tistega, kar mora ali želi opraviti. 

Priganjanje ne bo naredilo nobene koristi, pač pa jo bo spravilo v slabo voljo, sprožilo val jeze in celo bes. Čeprav je to vztrajna oseba, ki rada dokonča, kar je začela, se zlahka zgodi, da pod priganjanjem in pritiski odloži, kar je začela in odide. Včasih vam niti ne bo pojasnila, zakaj, saj bi se ob pogovoru lahko razjezila na vas. Temu se želi izogniti. 

Čeprav gre praviloma za stabilnega in čustveno zrelega človeka, mu ob pritiskih lahko zavre kri in takrat je ne boste dobro odnesli, če boste še kar drezali in pametovali kako bi bilo bolje in lažje nekaj začeti ali narediti. Pustite ga pri miru, da opravi svoje in ga ob zaključku pohvalite za opravljeno, saj bo narejeno bolje kot si lahko ob začetnih pripravah predstavljate. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!