Tečaj Horarna astrologija

(10 mnenj strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Horarna astrologija je hitra in učinkovita. Je najbolj preprosta veja astrologije, ki se ukvarja prav z odgovori na konkretna, jasno postavljena vprašanja.

Clear

Delite:

Horarna astrologija je hitra in učinkovita. Je najbolj preprosta veja astrologije, ki se ukvarja prav z odgovori na konkretna, jasno postavljena vprašanja. Na jasno vprašanje je s horarno astrologijo mogoče zelo hitro in natančno odgovoriti.

V primeru postavljanja horarnih oz. konkretnih vprašanj rojstnih podatkov ne potrebujete. Zato je horarna astrologija primerna tudi za odgovore tistim ljudem, ki ne poznajo svojih rojstnih podatkov ali so sumničavi in le neradi podajo svoje rojstne podatke.

Vsebina tečaja Horarna astrologija

1.     Uvod v horarno astrologijo
2.     Splošna pravila v horarni astrologiji
3.     Ljubezenska horarna vprašanja
4.     Horarna poslovna, finančna vprašanja, delo, zaposlitev
5.     Horarna vprašanja, povezana z nepremičninami
6.     Časovno določanje v horarni astrologiji
7.     Iskanje izgubljenih stvari v horarni astrologiji
8.     Konzultacijska karta v horarni astrologiji
9.     Razna horarna vprašanja (primeri različnih življenjskih situacij)

Malo teorije, veliko praktičnih primerov

Na tečaju Horarna astrologija boste v uvodnem delu kratko ponovili temeljna teoretična znanja in jih nadgradili s posebnostmi, ki veljajo le za horarno astrologijo. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite vrsto horoskopov. Celoten tečaj poteka na primerih iz moje prakse.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Tečaj obsega predavanja v obliki video posnetkov ter webinarjev z razlago teorije za posamezen modul in v glavnini razlage horarnih horoskopov (praktični primeri razlage). V tečaju vas čaka še obsežno gradivo vaj z izrisi horoskopov, vsemi tabelami aspektov in “plonk listkom” za pripravo odgovora na horarno vprašanje za vsak primer posebej. Dodatno vam je brez doplačila na voljo tečaj z ogromno dodatnimi primeri v naši prejšnji spletni učilnici. V bistvu v tem trenutku prejmete dva tečaja za ceno enega.

Način študija

Tečaj boste preštudirali v spletni učilnici Moje Akademije v obliki video posnetkov razlage in posnetkov webinarjev. Dodatno vam je brez doplačila na voljo tečaj z dodatnimi primeri v naši prejšnji spletni učilnici. V bistvu v tem trenutku prejmete dva tečaja za ceno enega.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

10 mnenj za Tečaj Horarna astrologija

 1. Katarina Pirc

  Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

 2. Zdenka Lukić

  Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

 3. Anja

  Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

 4. Andreja Puc

  Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

 5. Barbara Knez

  Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5… no, potem pa 5 zvezdic. 🙂 Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

 6. Lidija Al mahdawi

  Tečaju bi dala 5 zvezdic . Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

 7. Maja

  Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam. 

 8. Aleš Mir

  Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri. 

 9. anonimna

  Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

 10. Jana

  Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja…? Ali bom stanovala…? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!