Tečaj Osnove astrologije

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

Od: 29,00 / mesec za 10 mesece-v

Tečaj Osnove astrologije je temeljni astrološki tečaj, v katerem se boste naučili vsega, kar morate poznati pri razlagi katerega koli horoskopa.

V njem boste spoznali vse osnovne pojme v astrologiji; od astroloških znamenj, planetov, hiš, aspektov do vsega ostalega, kar morate poznati, preden se lotite razlage. Vsebina tečaja je zapisana v dodatnem opisu spodaj.

Tečaj vsebuje 10 Modulov z več lekcijami, v katerih boste našli podrobna video predavanja, v katerih vam celotno snov razložim korak za korakom. Večina lekcij vsebuje dodatne vaje ali datoteke z domačo nalogo, ki služijo utrjevanju snovi.

Vsebina tečaja osnove astrologije

 1. Modul: Uvod in osnovni pojmi v astrologiji
 2. Modul: Astrološka znamenja
 3. Modul: Planeti v horoskopu
 4. Modul: Planeti v astroloških znamenjih
 5. Modul: Hiše v horoskopu
 6. Modul: Planeti v hišah
 7. Modul: Aspekti v horoskopu – določanje aspektov
 8. Modul: Planeti v aspektih – praktični primeri
 9. Modul: Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke in stopinje zodiaka
 10. Modul: Izračun horoskopa

Celoten opis tečaja Osnove astrologije je zapisan na povezavi tukaj. (Te strani ne boste zapustili. Odprlo se bo novo okno.) 

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Tečaj je primeren za popolne začetnike, ki si želijo s pomočjo astrologije pomagati zaživeti lepše ali se naučiti astrologije za namen poklicnega ukvarjanja z astrologijo. Če nekaj predznanja že imate, se nam pridružite, saj boste zagotovo svoje znanje nadgradili.

V spustnem meniju izberite možnost, ki vam ustreza, zaključite postopek vpisa in začnite znanje pridobivati takoj po urejenem vpisu.

Počistite

Ob nakupu boste pridobili do 249 Zvezdic-e.

Šifra: 9999972 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Način študija in investicija zanj

​Tečaj je na voljo v spletni učilnici.

V spletni učilnici vam je na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij. Na voljo so vam obsežni video posnetki predavanj s podrobno razlago vsega, kar morate vedeti o osnovah astrologije, naloge in vprašanja, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. Za utrjevanje snovi vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar.

Vpis v tečaj je v spletni učilnici možen takoj. Urnik si prilagajate samostojno. Omogočen je non-stop dostop – 24 ur dnevno, 7 dni tedensko in 365 dni letno.

Način pridobivanja znanja

V spletni učilnici Moje Akademije boste prejeli neomejen doživljenski dostop do celotne vsebine tečaja. V tečaj se vpišete samo enkrat in nato do njega dostopate kadarkoli in kolikor krat si zaželite – brez doplačila. Znanje boste pridobili pomočjo podrobno razložene snovi v obliki vodenih predavanj, kvizov za preverjanje znanja in dodatnih nalog.

Dodatne informacije

Plačilo

Plačilo v 10 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

1 mnenje za Tečaj Osnove astrologije

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Anja (preverjena stranka)

  Tečaj Osnove astrologije (možnost tudi z webinarji, kar pomeni še dodatno skupno razloženi primeri snovi) pri mentorici Ireni je bil moj prvi resen vpogled v astrologijo, ki sem ga preučevala tako podrobno. Celoten tečaj je sestavljen tako, da vsebuje veliko toliko različnih oblik prikazovanja znanja, da po mojem mnenju, če se udeležiš celega paketa z webinarji vred ne potrebuješ več dodatnega mentorstva, ker imaš vse razumljivo in jasno razloženo. Sem pa jaz seveda, ko sem potem takoj nadaljevala z tečajema Horoskop I in II še pridobila in poglobila tečaj osnov saj sem se astrologije lotila resno! Občutek imam, da nas Irena vedno spodbuja in daje motivacijo za naprej, sploh na začetku, ko se ti zdi, da se določenih stvari sploh ne boš mogel naučiti, ker se srečuješ prvič in so lahko komplicirane :). To, da sem se vpisala v ta spletni tečaj in v ostale tečaje v Moji akademiji, ki so na tej novi strani res dobro postavljeni, so lepi, zanimivi, obsežni je zame velik napredek in vložek, ki mi daje dodatno znanje za življenje in razumevanje drugih ljudi. Irena, hvala za to!

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…