Tečaj Razlaga horoskopa II

(4 mnenja strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Tečaj Razlaga horoskopa II je zahteven astrološki tečaj, v katerem se boste naučili podrobno razložiti horoskop. Namenjen je ljudem, ki se želijo naučiti podrobno razložiti različna življenjska področja in situacije iz horoskopa.

Clear

Delite:

Način študija in investicija zanj

​Tečaj je na voljo v spletni učilnici.

V dosedanji spletni učilnici Šole astrologije Astro vam je na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij. Na voljo so vam obsežna gradiva s podrobno razlago vsega, kar morate vedeti o razlagi posameznega življenjskega področja, naloge in vprašanja, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. Po prenosu tečaja v Mojo Akademijo pa boste kot bonus pridobili neomejen doživljenjski dostop do prenovljenega tečaja.

Za utrjevanje snovi vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar.

Vpis v tečaj je v spletni učilnici možen takoj. Urnik si prilagajate samostojno. Omogočen je non-stop dostop – 24 ur dnevno, 7 dni tedensko in 365 dni letno.

Tečaj vsebuje 10 Modulov z več lekcijami, v katerih boste našli obsežno gradivo s podrobno razloženo snovjo, natančnimi pravili in napotki za praktično razlago različnih področij iz horoskopa. Dodani so obsežni kvizi za preverjanje teoretičnih znanj in vodenje skozi praktično razlago horoskopa za življenjsko področje vsakega modula.

Vsebina tečaja Razlaga horoskopa II

 1. Modul – Uvod v razlago horoskopa
 2. Modul – Način razmišljanja in odločanja
 3. Modul – Izobraževanje
 4. Modul – Kariera in služba
 5. Modul – Denar in materialno stanje
 6. Modul – Ljubezen in partnerstvo
 7. Modul – Potovanja
 8. Modul – Seksualnost
 9. Modul – Dom in družina
 10. Modul – Talent za astrologijo

Tečaj poteka v spletni učilnici Šole astrologije Astro. Vsi webinarji pa so že na voljo v Moji Akademiji. Po prenosu tečaja v Mojo Akademijo, boste prejeli neomejen doživljenjski dostop tudi tukaj. Ob vpisu zdaj, prejmete dva tečaja za ceno enega.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili in znanje uporabili v praksi, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in zaželeno, a ni nujno, Razlaga horoskopa I.

V spustnem meniju izberite možnost, ki vam ustreza, zaključite postopek vpisa in začnite znanje pridobivati takoj po urejenem vpisu.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 5 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

4 mnenja za Tečaj Razlaga horoskopa II

 1. Zdenka

  Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

 2. Branka Talaber

  Draga Irena, Od srca se ti zahvaljujem za tale čudoviti mejl in rečem iskreno – brez tebe tudi nas nebi bilo. Si predavateljica, ki najde pot do slušateljev in tudi zaradi tebe sem vztrajala, ko mi ni bilo lahko. In ponosna sem na to, čeprav se zavedam, da je potrebno še veliko dela in vztrajnosti. Ponosna pa sem tudi na to, da si prav ti naša-moja predavateljica, ker menim, da kar veliko zahtevaš od nas in prav je tako. Pa še nekaj je, kar meni veliko pomeni – imamo tako lep, topel odnos, nekako prijateljsko poslovni – naj ostane tako!

 3. Sonja Rigler

  Pozdravljena Irena, Najprej se vam zahvaljujem za poslani e-mail. Zelo podrobno ste nam zadevo razložila in mislim, da ste res zelo prilagodljiva in nam želite resnično ustreči. Žal smo ljudje različni. Nekateri tega sploh ne opazijo oziroma ne razmišljajo ali ne dojamejo zadeve. Osebno mislim, Irena, da se maksimalno trudite z nami, da vam je veliko do tega da zadevo obvladamo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od naše odzivnosti. Jaz sem se veliko naučila (čeprav sem najbrž pri črki A), uživam v vaših predavanjih in sem maksimalno vesela, da sem se začela ukvarjati z astrologijo. Lepo se imejte. 

 4. anonimna

  Ti moram napisati, da so postali dnevi predavanj pravi balzam v mojem življenju. Veselim se jih in razbremenijo me celotedenskega »dela« in hitenja. Uživam in regeneriram moči. Zelo prijetno je. Tu in tam pa pride občutek, da moraš biti za astrologijo precej pogumna oseba. Včasih kakšnih stvari ni ravno lahko sprejeti. Ti znaš misli sicer odlično preusmeriti drugam, ampak v kartah je tudi veliko težkega, slabega in hudega. Vem, da je za eno stvar treba več potrditev…Pa vendar… ja, pogumen moraš biti, ali ne? Drugače astrologija ni zate… Irena, resnično lepo mi je na Tvojih predavanjih in želim ti lep vikend.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!