Tečaj Osnove astrologije

(28 mnenj strank)

Od: 57,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Tečaj Osnove astrologije je temeljni astrološki tečaj, v katerem se boste naučili vsega, kar morate poznati pri razlagi katerega koli horoskopa.

V njem boste spoznali vse osnovne pojme v astrologiji; od astroloških znamenj, planetov, hiš, aspektov do vsega ostalega, kar morate poznati, preden se lotite razlage. Vsebina tečaja je zapisana v dodatnem opisu spodaj.

Clear

Delite:

Tečaj vsebuje 10 Modulov z več lekcijami, v katerih boste našli podrobna video predavanja, v katerih vam celotno snov razložim korak za korakom. Večina lekcij vsebuje dodatne vaje ali datoteke z domačo nalogo, ki služijo utrjevanju snovi.

Način študija in investicija zanj

​Tečaj je na voljo v spletni učilnici.

V spletni učilnici vam je na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij. Na voljo so vam obsežni video posnetki predavanj s podrobno razlago vsega, kar morate vedeti o osnovah astrologije, naloge in vprašanja, s pomočjo katerih boste najlažje utrdili snov. Za utrjevanje snovi vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar.

Vpis v tečaj je v spletni učilnici možen takoj. Urnik si prilagajate samostojno. Omogočen je non-stop dostop – 24 ur dnevno, 7 dni tedensko in 365 dni letno.

Način pridobivanja znanja

V spletni učilnici Moje Akademije boste prejeli neomejen doživljenski dostop do celotne vsebine tečaja. V tečaj se vpišete samo enkrat in nato do njega dostopate kadarkoli in kolikor krat si zaželite – brez doplačila. Znanje boste pridobili pomočjo podrobno razložene snovi v obliki vodenih predavanj, kvizov za preverjanje znanja in dodatnih nalog.

Vsebina tečaja osnove astrologije

 1. Modul: Uvod in osnovni pojmi v astrologiji
 2. Modul: Astrološka znamenja
 3. Modul: Planeti v horoskopu
 4. Modul: Planeti v astroloških znamenjih
 5. Modul: Hiše v horoskopu
 6. Modul: Planeti v hišah
 7. Modul: Aspekti v horoskopu – določanje aspektov
 8. Modul: Planeti v aspektih – praktični primeri
 9. Modul: Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke in stopinje zodiaka
 10. Modul: Izračun horoskopa

Celoten opis tečaja Osnove astrologije je zapisan na povezavi tukaj. (Te strani ne boste zapustili. Odprlo se bo novo okno.) 

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Tečaj je primeren za popolne začetnike, ki si želijo s pomočjo astrologije pomagati zaživeti lepše ali se naučiti astrologije za namen poklicnega ukvarjanja z astrologijo. Če nekaj predznanja že imate, se nam pridružite, saj boste zagotovo svoje znanje nadgradili.

V spustnem meniju izberite možnost, ki vam ustreza, zaključite postopek vpisa in začnite znanje pridobivati takoj po urejenem vpisu.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

28 mnenj za Tečaj Osnove astrologije

 1. Valerija Strmšek

  Spet vem nekaj več o sebi. Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega. Vem, da je namen kviza spoznati osnove astrologije, vendar mi obenem pomaga tudi spoznavati samo sebe. Torej, tečaj je res veliko vreden. Sprva sem razmišljala, kako je vse drago, toliko zanimivih tečajev, pa si jih ne morem privoščiti. Irena, hvala za vse. Zdaj vem, da je vredno postavljene cene in še več. Ko razmišljam, koliko je moralo biti prebrano in predelano, da je nastalo toliko napisanega z vaše strani, me kar “glava zaboli”. Pri vas pa je jasno izraženo, da to počnete z velikim veseljem.

  • Irena Stopar (preverjena stranka)

   Valerija, najlepša hvala za vaše mnenje. Zelo sem vesela, da ste poleg astroloških pojmov osvojili tudi “lekcijo” o ceni in vrednosti.

 2. Alenka (preverjena stranka)

  Iskrene čestitke. Irena, lahko bi te neskončno poslušala.

  • Irena Stopar (preverjena stranka)

   Hvala, draga moja. Opažam, da napreduješ s svetlobno hitrostjo. 🙂

 3. Jerneja M. (preverjena stranka)

  Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

 4. Vlasta Kos (preverjena stranka)

  Z astrologijo se ukvarjam že dobro desetletje. Najprej sem se učila osnov iz vaše knjige, potem pa iskala informacije na različnih spletnih straneh in v knjigah različnih astrologov. Zdaj pa sem se odločila, da se bom sistematično lotila študija. Vaš tečaj osnov astrologije sem predelala precej hitro, saj sem z njim le še potrdila svoje predhodno znanje in logično razmišljanje. Spoznala pa sem, da so v astrologiji pomembna določena pravila, ki jih je treba upoštevati pri razlagi horoskopov. To znanje mi pa manjka, zato bom nadaljevala z Razlago horoskopa I in II. Rada bi ugotovila, zakaj se mi določene stvari in vzorci ponavljajo skozi vse življenje. Vaši tečaji so najbolj primerni zame, ker si lahko vzamem čas za študij, kadarkoli mi to ustreza. Lahko si tudi naredim zapiske, se vrnem na prejšnje lekcije, če ponovno potrebujem informacije. Vaša razlaga je umirjena, razumljiva in zanimiva. Pa tudi na komentarje in vprašanja odgovorite v najkrajšem možnem času. Zahvaljujem se vam za to v upanju, da se bova še dolgo družili.

 5. Urska Kemperl (preverjena stranka)

  Z dnem, ko sem se srečala z astrologijo, sem nekako ponovno zaživela. Tečaj me navdušuje, srce mi zaigra vsakič ko kaj novega usvojim in željna sem iti čim dlje. Čaka me ogromno dela, ampak cilj je začrtan. Vsa hvala gospej Ireni, za tako pozitivno energijo in znanje ki ga nudi❤

 6. Jasna

  Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

 7. Monika Pešič Jevnikar

  Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

 8. Karmen

  Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

 9. Meliha Ališić (preverjena stranka)

  Irena, si najbolj prijazna učiteljica. Veselim se nadaljnega študija v Akademiji.

 10. Ines

  Pozdravljena Irena,
  Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu. Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji. Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA! Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj. Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.

 11. Suzana

  Želim pohvaliti vaš tečaj Osnove astrologije, ki je resnično natančno in jasno razložen.

 12. Karmen Visočnik

  Povedati moram, da pri vas zelo rada študiram astrologijo, saj imate zelo prijeten glas, čutim vas za zelo prijetno in prijazno osebo, tečaji so mi na voljo kadarkoli imam čas in nisem vezana na točno določene dni in ure kdaj se bo prenos preko spleta začel. Predvsem pa je najbolj prijetno to, da lahko tečaj doživljenjsko uporabljam in nima časovne omejitve. Sama imam težave s spominom in hitro pozabljam. Tako pa mi vaši tečaji omogočajo, da se lahko nenehno vračam nazaj in poslušam vaše posnetke. Ta način izvajanja tečajev astrologije mi zelo odgovarja, kakor ga imate vi narejenega, zamišljenega.

 13. Meliha Ališić

  Vi ste najboljša profesorica. Če bi bili vsi taki, bi ljudje veliko veliko vedeli. Tako je pa tako kot je.

 14. anonimna

  Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim

 15. anonimna

  Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

 16. Zdenka Lukić

  Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja 🙂 !

 17. Ivanka Podpečan

  Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

 18. Barbara Knez

  Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉  Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

 19. Nada Vidmar

  Povem vam, da sem nad webinarjem zelo navdušena. Takšno podajanje snovi in razlage na primerih, je dosti boljše in bolj razumljivo, kot pa učenje iz knjige. Irena, hvala vam.  V glavnem, res ste ena super duša in želim vam še veliko lepega.

 20. Lidija Repas

  Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

 21. Tina Ojsteršek

  Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo…, danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

 22. Zlatka

  Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume! 

 23. Nataša

  Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za vas in vaš tečaj osnove astrologije. Navdušena sem nad razlago, prikazi snovi in nad kvizi, kjer hitro ugotoviš kaj še moraš utrditi. V tečaju je vse podrobno, ampak hkrati tako preprosto razloženo. Sploh ne razumem, kako vam to uspe. Kdorkoli se zares želi naučiti astrologije, mu ne bo žal, če se vpiše v ta tečaj. Ga 100% priporočam. 

 24. Dolores

  Moram vam povedati, da sem uživala in še uživam na vaših predavanjih. Zelo ste me navdušila.Vsekakor se slišiva v naslednjem tečaju, Horarni astrologiji.

 25. Maja Mesarič

  Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

 26. Gordana

  Draga moja mentorica! Najlepša hvala, ker si nam ustvarila Mojo Akademijo. Nad tvojimi tečaji sem že vrsto let navdušena. Zdaj, ko imamo še novo, super moderno spletno učilnico, je vse še lažje in bolj pregledno. Sigurno je za teboj veliko dela, ampak mi, tvoji študenti, resnično še bolj uživamo v tečajih. Čestitke! 

 27. Urška Jerenec

  Sem že vstopila v Mojo Akademijo in začela vse lepo po vrsti s tečajem. Moram ti povedat, da je zadeva vrhunska!!! Zelo lepo pregledna in kaj je pa najboljše? Vse, kar rabim, je na enem mestu. Res vse pohvale! Še kako ti verjamem, da je bilo potrebno vložit ogromnoooo tvojega dela in sem se posebej ponosna, da sem si izbrala tvojo šolo in da si ti osebno moja mentorica.

 28. Anja (preverjena stranka)

  Tečaj Osnove astrologije (možnost tudi z webinarji, kar pomeni še dodatno skupno razloženi primeri snovi) pri mentorici Ireni je bil moj prvi resen vpogled v astrologijo, ki sem ga preučevala tako podrobno. Celoten tečaj je sestavljen tako, da vsebuje veliko toliko različnih oblik prikazovanja znanja, da po mojem mnenju, če se udeležiš celega paketa z webinarji vred ne potrebuješ več dodatnega mentorstva, ker imaš vse razumljivo in jasno razloženo. Sem pa jaz seveda, ko sem potem takoj nadaljevala z tečajema Horoskop I in II še pridobila in poglobila tečaj osnov saj sem se astrologije lotila resno! Občutek imam, da nas Irena vedno spodbuja in daje motivacijo za naprej, sploh na začetku, ko se ti zdi, da se določenih stvari sploh ne boš mogel naučiti, ker se srečuješ prvič in so lahko komplicirane :). To, da sem se vpisala v ta spletni tečaj in v ostale tečaje v Moji akademiji, ki so na tej novi strani res dobro postavljeni, so lepi, zanimivi, obsežni je zame velik napredek in vložek, ki mi daje dodatno znanje za življenje in razumevanje drugih ljudi. Irena, hvala za to!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!