Astrološki tečaji


Na tej strani boste našli kratko predstavljene vse astrološke tečaje, ki jih lahko izberete v Moji Akademiji, vodilni spletni astrološki akademiji za ljubitelje astrologije, ki želijo narediti preboj za prebojem, izboljšati svoje življenje in pomagati pri izzivih še drugim

Tečaje lahko filtrirate po zahtevnosti in tako izberete tisto znanje, ki vam bo glede na vaše predznanje in želje najbolje koristilo. 

S klikom na gumb "Več o tečaju" boste preusmerjeni na podroben opis vsebine vsakega od njih. 

Poiščite svoj astrološki tečaj!

Tečaje lahko filtrirate po zahtevnosti in tako izberete tisto znanje, ki vam bo glede na vaše predznanje in želje najbolje koristilo. 

S klikom na gumb "Več o tečaju" boste preusmerjeni na podroben opis vsebine vsakega od njih.


Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v hišah

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v astroloških znamenjih

V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov, ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v aspektih

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Planeti govorijo o tem, kdo ali kaj nekaj počne in predstavlja v vašem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti

Je tisti del pri razlagi rojstnega horoskopa, ki vam pove, koliko je človek občutljiv, na kakšen način se sooča s situacijami v svojem življenju, na kakšen način reagira.

Več o tečaju
Tečaj Ključ horoskopa

V tem tečaju se boste naučili, kar morate vedeti o rojstnih podatkih, spremembi časa, izračunu in izrisu horoskopa.

Več o tečaju
Tečaj Izračun in izris horoskopa

V astrologiji ves čas uporabljamo vrsto koristnih pojmov, ki jih morate poznati, če želite razložiti kateri koli horoskop.

Več o tečaju
Tečaj Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka

Hiše v astrologiji predstavljajo življenjska področja, na katerih se nekaj dogaja. Povedo vam, kaj lahko pričakujete pri različnih življenjskih okoliščinah v svojem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Astrološke Hiše

Astrološka znamenja so dobila ime po astroloških ozvezdjih. Poznamo jih dvanajst, vsako izmed njih ima močno izražene lastnosti, ki jih je dobro poznati.

Več o tečaju
Tečaj Astrološka znamenja

Aspekti v astrologiji predstavljajo aktivnosti med ljudmi in okoliščinami v horoskopu. Povedo ali lahko pričakujete lahkotno delovanje ali omejitve in težave.

Več o tečaju
Tečaj Aspekti

Ascendent je ena od najpomembnejših stopinj v horoskopu. Je maska, ki jo nosite ne le vsak dan, pač pa vse življenje, čeprav se ne odpravljate “v maškare”.

Več o tečaju
Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta

>
Success message!
Warning message!
Error message!