0,00€
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kratki tečaji

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v hišah

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v astroloških znamenjih

V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov, ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v aspektih

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Planeti govorijo o tem, kdo ali kaj nekaj počne in predstavlja v vašem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti

Je tisti del pri razlagi rojstnega horoskopa, ki vam pove, koliko je človek občutljiv, na kakšen način se sooča s situacijami v svojem življenju, na kakšen način reagira.

Več o tečaju
Tečaj Ključ horoskopa

V tem tečaju se boste naučili, kar morate vedeti o rojstnih podatkih, spremembi časa, izračunu in izrisu horoskopa.

Več o tečaju
Tečaj Izračun in izris horoskopa

V astrologiji ves čas uporabljamo vrsto koristnih pojmov, ki jih morate poznati, če želite razložiti kateri koli horoskop.

Več o tečaju
Tečaj Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka

Hiše v astrologiji predstavljajo življenjska področja, na katerih se nekaj dogaja. Povedo vam, kaj lahko pričakujete pri različnih življenjskih okoliščinah v svojem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Astrološke Hiše

Astrološka znamenja so dobila ime po astroloških ozvezdjih. Poznamo jih dvanajst, vsako izmed njih ima močno izražene lastnosti, ki jih je dobro poznati.

Več o tečaju
Tečaj Astrološka znamenja

Aspekti v astrologiji predstavljajo aktivnosti med ljudmi in okoliščinami v horoskopu. Povedo ali lahko pričakujete lahkotno delovanje ali omejitve in težave.

Več o tečaju
Tečaj Aspekti

Ascendent je ena od najpomembnejših stopinj v horoskopu. Je maska, ki jo nosite ne le vsak dan, pač pa vse življenje, čeprav se ne odpravljate “v maškare”.

Več o tečaju
Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta
>
Success message!
Warning message!
Error message!